Aaltsje

Aaltsje

Locatie Friesland

Even stilstaan is vaak een hele verandering
Disciplines
stress- en vitaliteitscoaching, personal coaching
Tags
persoonlijke uitstraling, werk-privébalans, grenzen stellen, zelfvertrouwen, levensvragen, traumatische ervaring(en), burn-out, relatie, familie problemen, focus, zelfbewustzijn, keuzes maken, feedback, rouw/verlies, introvert zijn, vitaliteit en stress, persoonlijke ontwikkeling, bewust en effectief voelen & handelen, stressmanagement, hooggevoeligheid, versterking intuïtie
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime
Flexibiliteit
kantooruren
Taal
nederlands, fries
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Ik ben een ervaren en bevlogen coach. Door mijn ruime expertise en mijn kennis van lichaamsgerichte traumatherapie, ben ik in staat om een spade dieper te kijken en interventies te doen die maken dat ervaren blokkades verminderd of opgeheven kunnen worden. Cliënten zeggen over mij: zeer ervaren en deskundig, straalt rust uit, hoort het verhaal achter het verhaal, ziet wat je niet zegt, laat je op je gemak voelen, professioneel betrokken, lichtvoetig, warme vakvrouw met een groot hart.

Ik werk in Noord-Nederland vanuit de locatie in het kleine dorpje Blessum, onder de rook van Leeuwarden. Mijn praktijk ligt midden in de weilanden met ver uitzicht. Rustgevend.

Lees verder

Ervaring

 • 4-daagse training: Schaamte, schuld en identiteit, Michael Mokrus
 • Opleiding werken met vroeg kinderlijk trauma: Neuro Effective Relational Model van Laurence Heller
 • Driedaagse training Trauma en spirituality- Peter Levine (2018)
 • Bijscholing stress en burnout
 • HBO opleiding Psychosociale basiskennis, hiermee voldoe ik aan de Plato eindtermen (C pion/ SNRO)
 • Somatic Experiencing® lichaamsgerichte traumaverwerking
 • Bijscholing Empoweren van cliënten
 • Training Certification Compass Coaching
 • Introductiecursus Somatic Experiencing , Somatic Experiencing Nederland
 • Basis training psychopathologie, Schouten en Nelissen
 • Training Coachen met de Voice Diaologue
 • Basis opleiding Focussing
 • ZKM-opleiding: Zelf Kennismethode (of ook wel ZelfKonfrontatieMethode genoemd)
 • Management en organisatie,

Sinds 2004 werk ik met de ZelfKennisMethode (ZKM) en sinds die tijd heb ik veel bijscholing gedaan. Voice Dialogue, Focussing etc. Tevens ben ik opgeleid in de lichaamsgerichte traumatherapie, waardoor ik ook de taal van het lichaam mee kan nemen in de coaching.

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?