Angela

Angela

Locatie Zuid-Holland

“You can't stop the waves, but you can learn to surf.” Jon Kabat-Zinn
Pakketten
coaching voor medewerkers, coaching voor management, talentmeting met coaching
Lees over onze werkwijze en pakketkosten
Disciplines
business coaching, burn-out coaching, persoonlijke effectiviteit coaching
Tags
rouw/verlies, carriere vragen, mindfulness, balans, zelfvertrouwen, grenzen stellen
Coachingsvormen
e-mail, whatsapp, telefonisch, skype / facetime, face-to-face
Flexibiliteit
kantooruren

Over deze coach

Veranderingen zijn een onlosmakelijke constante van het leven én je kunt ermee leren omgaan. Hoe je dat doet, daar heb je vaak veel meer invloed op dan je in eerste instantie denkt. Het je bewust worden van deze invloed, zorgt voor meer balans, geluk en tevredenheid.

Je weet beter wie je bent en wat je wilt, en daar heb je lang profijt van. Deze groei beïnvloedt vervolgens andere aspecten van je leven in positieve zin. Als je zelf groeit, groeit ook de kwaliteit van je leven. 

Tijdens de coaching gaan we samen op zoek naar wat belangrijk voor jou is en hoe je dit in jouw leven kunt laten terugkomen.

Als professional werk ik vanuit mijn hart en loop graag een stukje met je mee in je ontwikkeling. Mijn manier van werken is gericht op jou als mens, op de samenhang tussen lichaam en geest en op de praktische toepasbaarheid in je dagelijks leven.

Mijn aanpak is gebaseerd op gefundeerde methoden, aangevuld met mijn eigen levenservaring. Ook maak ik veel gebruik van inzichten uit mindfulness en zelfcompassie, voor zelfzorg, veerkracht en balans.

Mijn expertise en ervaring liggen op het vlak van (persoonlijk) leiderschap, zingeving, omgaan met life events en stressmanagement.
Ik heb veel ervaring met reorganisatieprocessen en alle veranderingen die daarin kunnen samenkomen, zoals veranderingen in relaties, gezondheid en toekomstperspectief. Ik ben gespecialiseerd in het omgaan met deze transities, waarin je leven op zijn kop kan staan en je het gevoel kunt hebben jezelf kwijt te zijn.

Ondanks dat iedereen anders is, merk ik dat mijn coachees over het algemeen meer rust ervaren, dat hun leven meer structuur heeft, dat ze beter weten wat ze willen en hoe dit te realiseren. Daarbij ervaren ze meer diepgang en voldoening in zowel hun privé als in hun werk omgeving. Zoals een coachee mij laatst teruggaf: “Mijn gesprek met jou was een positief omslagpunt”.

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), de Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden (LVPW) en het Landelijk Steunpunt Verlies (LSV) en gecertificeerd Stress en Burnout coach (CSR).

Lees verder

Ervaring

  • WO Arbeids- en Organisatie Psychologie
  • Mindfulness Trainer MBSR/MBCT
  • Compassie trainer (MBSC)
  • Stress en Burnout coach (CSR Methode)
  • Secure Base Coach
  • Psychosociale Counseling
  • Intuïtieve Ontwikkeling
  • Verlieskunde

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op deze coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eigen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarbij waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De S&N visie staat aan de basis van het Sterk Maken. De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”

Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit, in jou of in de organisatie of in de rest van je leven. In de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Succesvolle mensen weten waar ze het voor doen

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: Ze weten waar ze het voor doen. Dat is waar ze hun bed voor uit komen…

 

Heb je vragen over onze pakketten of ons aanbod?