Waar ben je naar op zoek?

Schouten & Nelissen - Coaching
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
0418 688 633

Wij zijn de Sterkmakers

Ankie

Locatie Overijssel, Gelderland, Utrecht
Ik ben een gedreven, empatische, professionele coach die jouw vraag en gewenste resultaten centraal zet, onderzoekend vanuit praktische situaties en door gezamenlijke reflectie.

Ankie

Locatie Overijssel, Gelderland, Utrecht
Ik ben een gedreven, empatische, professionele coach die jouw vraag en gewenste resultaten centraal zet, onderzoekend vanuit praktische situaties en door gezamenlijke reflectie.

Disciplines
executive coaching, lifestyle coaching, personal coaching, managementcoaching
Tags
carrièrevragen, keuzes maken, zelfsturing, leiding geven, levensvragen, grenzen stellen, zelfvertrouwen, doelen stellen, communiceren, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, samenwerken, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen
face-to-face, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden
Taal
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Drs. Ankie van Lint, is opgegroeid in een groot ondernemersgezin waarin haar liefde voor het werken met mensen is ontstaan.

Specifiek in haar aanpak is haar doelgerichtheid, empathie, en optimisme om tot meer effectiviteit, plezier en balans te komen in je dagelijkse leven.

"Gecombineerd met mildheid, scherpe analyse en een rugzak vol aan opleidingen, levenslessen, werkwijzen kijk ik samen met jou, op maat wat helpend en zinvol is in de wijze van begeleiding."

Lees verder

Ervaring

Ankie gaf haar persoonlijke ontwikkeling en vakmatige kennis vorm door onder andere een opleiding bij SIOO in verandermanagement, therapie in Zijnsoriëntatie, opleiding transformationele coaching (NLP) en Transactionele Analyse en systemisch werken bij Phoenix Opleidingen. Ook praktische management-theorieën van bijvoorbeeld Stephen Covey worden ingezet om resultaat te bereiken. In 2006 werd zij Preferred Supplier Unilever coach en in 2017 werd zij gecertificeerd als Compass Coach Schouten & Nelissen .

Na haar studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam was zij werkzaam in diverse functies als HR- manager van business units en productielocaties bij IHC Caland en Unilever Nederland. Vanuit deze functies heeft zij (cultuur)veranderingen gerealiseerd door onder andere het ontwikkelen van (autonome) teams, trainingen geven en medewerkers en teams te coachen.

Sinds 2002 is Ankie van Lint met FirmaMens zelfstandig werkzaam als begeleider in ‘veranderingsprocessen’ door middel van persoonlijke coaching, team coaching, trainingen persoonlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit en coachende vaardigheden. Ook intervisie begeleiding en langdurige MD ontwikkeltrajecten op maat heeft zij regelmatig vorm gegeven.

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?