Anne-Else

Anne-Else

Locatie Utrecht

Be the best version of yourself
Disciplines
executive coaching, managementcoaching, personal coaching
Tags
focus, carrièrevragen, zelfsturing, leiding geven, sparringpartner, levensvragen, keuzes maken, doelen stellen, communiceren, delegeren, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, visie vormen, samenwerken, persoonlijk leiderschap, cultuurverschillen
Coachingsvormen
skype / facetime, face-to-face, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden
Taal
nederlands, engels, deens
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Mijn kennis en ervaring is breed. In Denemarken, het land waar ik werd geboren, volgde ik mijn academische opleiding in verschillende richtingen: bestuurskunde, economie, politicologie, rechten en internationale betrekkingen. Complexe situaties en krachtenvelden halen het beste in me naar boven.

Ik heb ruime ervaring met het spel van onderhandelingen en boardrooms. Die deed ik op in Brussel, waar ik onder andere politiek adviseur was van vijf opeenvolgende secretaris-generaals van de NAVO. En in Nederland, waar ik werkte in diverse corporate posities en in verschillende sectoren.

Potentieel vrijmaken in mensen is iets dat in mijn bloed zit. Toen ik zelf leiding gaf, vond ik het het allermooist om mensen te zien groeien en steviger worden. En om mensen aan de top hun verantwoordelijkheid te zien nemen. Ik zag dat ik daarin persoonlijk een verschil kon maken. Ik heb daarom werk gemaakt van mijn passie: executives en teams helpen om hun missie te vinden en met plezier te realiseren. Mijn bedrijf heet daarom Mensen laten schitteren.


Lees verder

Ervaring

  • Drs. politicologie en bestuurskunde
  • MMS certified coach (NOBCO, EMCC goedgekeurd)
  • Certificate of Facilitative Leadership
  • Spiral Dynamics Practitioner
  • Lumina Spark Adviseur 
  • Diverse communicatie trainingen

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?