Anniette

Anniette

Locatie Utrecht, Noord-Holland

Rustig, analytisch en een generator van energie. Een omschrijving waar ik me bij thuis voel!
Disciplines
stress- en vitaliteitscoaching, loopbaancoaching, personal coaching
Tags
slapeloosheid, zelfbewustzijn, carrièrevragen, werk-privébalans, zelfsturing, keuzes maken, assertiviteit, leiding geven, zelfvertrouwen, persoonlijke presentatie, sparringpartner, timemanagement, doelen stellen, communiceren, grenzen stellen, burn-out
Coachingsvormen
e-mail, telefonisch, skype / facetime, face-to-face
Flexibiliteit
weekend, kantooruren, avonden
Taal
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Geboeid en geïnspireerd door de ontwikkeling die mensen in hun leven en werk doormaken, heb ik mij in mijn loopbaan altijd gericht op begeleiding van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik deed dat vanuit de functies van docent, manager, coach, trainer en adviseur. Sinds 2000 ben ik werkzaam als professioneel coach bij werk gerelateerde vragen en loopbaanvragen in het bedrijfsleven, met name de financiële sector, maar ook in de sector Zorg- en Welzijn. Ik ben geregistreerd als senior practitioner coach bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Naast mijn werk ben ik heel veel buiten te vinden (sport, wandelen, reizen), doe ik vrijwilligerswerk in binnen- en buitenland, ben ik vaak muzikaal of creatief bezig en doe dit alles graag samen met de belangrijkste mensen in mijn leven: mijn man, onze 2 volwassen kinderen, een kleine familie en trouwe vriendinnen.

Lees verder

Ervaring

  • Coachopleiding Schouten en Nelissen
  • trainingen op het gebied van o.a. Stress en Burnout, Culturele sensitiviteit, RET, Transactionele Analyse en Beelddenken.

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?