Waar ben je naar op zoek?

Schouten & Nelissen - Coaching
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
0418 688 633

Wij zijn de Sterkmakers

Aveline

Locatie Utrecht, Noord-Brabant
Het lijkt wel of de ene helft van Nederland de andere helft aan het coachen gaat! Lastig kiezen? Tip: bel voor advies gewoon even naar Schouten & Nelissen. Zij hebben goed zicht of jouw vraag matcht bij mijn manier van coachen.

Aveline

Locatie Utrecht, Noord-Brabant
Het lijkt wel of de ene helft van Nederland de andere helft aan het coachen gaat! Lastig kiezen? Tip: bel voor advies gewoon even naar Schouten & Nelissen. Zij hebben goed zicht of jouw vraag matcht bij mijn manier van coachen.

Disciplines
lifestyle coaching, stress- en vitaliteitscoaching, personal coaching, managementcoaching
Tags
rouw/verlies, werk-privébalans, persoonlijke uitstraling, zelfvertrouwen, communiceren, grenzen stellen, burn-out, zelfbewustzijn, carrièrevragen, assertiviteit, levensvragen, doelen stellen, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, bewust en effectief voelen & handelen, samenwerken, versterking intuïtie, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden
Taal
nederlands, fries
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Zomaar wat quotes van cliënten die ik de afgelopen 20 jaar heb gehad:

 • "Ze pakte me meteen bij de kladden & diepgaand"
 • "Warm & confronterend"
 • "Streng & sprankelend"

Er staat hier ergens "STERKMAKERS". Ja! Je wordt zeker sterker, krachtiger door de coaching. Maar je blijft ook jezelf. Gelukkig maar, toch? Ik zie het sterker maken vooral in de zin van beter kunnen dealen met wie je bent. En met wat jou, in jezelf en in je context in de weg zit EN helpt om te zijn wie je wilt zijn. Je valkuilen, je kwetsbaarheden naast je waarden en talenten. In je werk, in het leven.
En geloof me, inmiddels ben ik ruim boven de 60, helaas, dat moeten dealen met wat er is, - onzekerheid/balans zoeken/keuzestress/moeite met grenzen aangeven- etc etc dat gaat nooit (echt helemaal) over. Bij mij in elk geval niet. Maar zelfs in zo'n kort coachingstraject kan iedereen! daar handiger, zeg maar 'leniger' in worden.
Daar sta ik dan naast en dat geeft me nog steeds zo'n lol in mijn vak. Hoe mooi is het om mensen te zien groeien! DAT is nog steeds een magisch moment in een coachingsessie, dat iemand zich (w/meer) bewust wordt van zijn eigen kracht en verlangen en op basis daarvan grote stappen zet. Bovenaan staat 'de ene helft van Nederland coacht...'. In de 20 jaar dat ik coaches opleidt en superviseer heb ik daar hard aan meegewerkt. Ik heb zo heel veel goede coaches zich zien ontwikkelen. Ook als MP-assessor bij de accreditatieprocessen bij de NOBCO/EMCC zie ik top-collega's langskomen, namelijk als ze een keurmerk willen halen bij deze beroepsorganisatie van coaches. Het maakt me nederig en relativerend. Coachen kan op zoveel verschillende manieren!
Lees evt. het boek "GOUD, uitgaan van potentieel" wat ik schreef met Anje-Marijcke van Boxtel, dan zie je wat meer van mijn manier van coachen. Maar, op z'n GOUDs of niet, coaching levert altijd groei op. Altijd. Dus welkom.

Lees verder

Ervaring

Opleider, supervisor, en assessor van coaches. Onder andere in het onderwijs.

 • Master Practitioner Coach NOBCO/EMCC, M SEN
 • Supervisieopleiding
 • Coaching (on the job)-opleidingen
 • gecertificeerd Co-Active Coach
 • Mindfulness gecertificeerd
 • ORSC
 • LCP
 • Integrated Coaching

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?