Camiel

Camiel

Locatie Heel Nederland

Focus op wat je kunt zijn!
Pakketten
coaching voor management, coaching voor executives
Lees over onze werkwijze en pakketkosten
Disciplines
executive coaching, business coaching, persoonlijke effectiviteit coaching
Tags
doelen stellen, communicatie, delegeren, zelfsturing, zelfbewustzijn, leiding geven, cultuurverschillen, persoonlijk leiderschap, samenwerkingsvraagstukken, bewust en effectief voelen & handelen, procesbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling, beïnvloeden en overtuigen, sparren
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden

Over deze coach

Lees verder

Ervaring

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op deze coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eigen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarbij waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De S&N visie staat aan de basis van het Sterk Maken. De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”

Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit, in jou of in de organisatie of in de rest van je leven. In de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Succesvolle mensen weten waar ze het voor doen

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: Ze weten waar ze het voor doen. Dat is waar ze hun bed voor uit komen…

 

Heb je vragen over onze pakketten of ons aanbod?