Waar ben je naar op zoek?

Schouten & Nelissen - Coaching
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
0418 688 633

Wij zijn de Sterkmakers

Cor

Locatie Utrecht, Noord-Holland
Ruimte voor groei!

Cor

Locatie Utrecht, Noord-Holland
Ruimte voor groei!

Disciplines
executive coaching, managementcoaching, personal coaching, loopbaancoaching, lifestyle coaching, stress- en vitaliteitscoaching
Tags
zelfvertrouwen, leiding geven, werk-privébalans, doelen stellen, communiceren, grenzen stellen, delegeren, zelfbewustzijn, carrièrevragen, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijk leiderschap, persoonlijke uitstraling, talentontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsstijlen, versterking intuïtie, het beste uit jezelf halen, gezondheid, visie vormen
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime
Flexibiliteit
kantooruren
Taal
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding, gecertificeerd s&n academy

Over deze coach

Ervaren en praktisch ingestelde coach. Uitdagend, betrokken en met humor, voor mensen die wel tegen een stootje kunnen. Cor ondersteunt je om maximaal je potentieel te benutten. Geen ’standaard’ coach.

Lees verder

Ervaring

  • Uitdagend, betrokken en met humor.
  • Natural Leadership.
  • Meer dan 20 jaar ervaring met het verder ontwikkelen van mensen en teams.
  • 10 jaar ervaring in management -/ directie-rollen.
  • Ruimte creëren voor groei.

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?