Dorien

Dorien

Locatie Noord-Holland

Innerlijke vrijheid verwerven we niet door onze inspanningen, we verwerven haar door te zien wat waar is - Boeddha
Disciplines
executive coaching, lifestyle coaching, loopbaancoaching, managementcoaching
Tags
zelfbewustzijn, carrièrevragen, keuzes maken, werk-privébalans, leiding geven, levensvragen, grenzen stellen, sparringpartner, doelen stellen, communiceren, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, samenwerken, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren

Over deze coach

Executive Coach en Trainer op het gebied van leiderschapsontwikkeling.

Organisaties van de toekomst zijn continu in beweging. Ze willen voortdurend klantwaarde leveren in een snel veranderende wereld en tegelijkertijd betekenisvol zijn voor hun mederwerkers, klanten en de maatschappij. Ik help organisaties, teams en individuele managers/leiders wendbaar te blijven en te transformeren.

Binnen veel organisaties wordt vaak een beroep gedaan op mn. de rationele kant van de mensen. Terwijl ik juist de sterke overtuiging heb dat ‘leading and inspiring yourself and others’ alleen effectief is als hoofd en hart met elkaar verbonden zijn. Als je als leider laat zien dat je dicht bij jezelf blijft.

In mijn begeleiding als coach gaat het om de balans tussen zingeving en resultaat. Ik houd ervan om alle lagen af te pellen en uit te komen bij iemands essentie. Daar ligt namelijk het ware potentieel.

Je kiest voor mij als je een coach zoekt die de krachtenvelden binnen organisaties en de dynamiek bij organisatieveranderingen kent.

Ik ben sterk in contact maken en het creëren van een veilige setting, luister zonder oordelen en weet de vinger op de zere plek te leggen.
In mijn begeleiding gaat het om de balans tussen zingeving en resultaat. Ik houd daarbij op een betrokken maar stevige manier een kritische spiegel voor, waardoor ik snel tot de kern kom.

Als je daadwerkelijk een volgende stap in je persoonlijke groei of je leiderschap wil zetten, kan ik je verder helpen.

Lees verder

Ervaring

  • Diverse Coachopleidingen,
  • SchoolvoorCoaching Loopbaancoaching
  • SchoolvoorCoaching Systemisch Werken
  • Phoenix Transactionele Analyse
  • Phoenix Embodied Leadership
  • Het 1e Huis NLP
  • TI NLP
  • Voice Dialogue
  • DISC Success Insights

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?