Ellen

Ellen

Locatie Utrecht

There is a crack in everything, that’s where the light comes in. - Leonard Cohen
Disciplines
stress- en vitaliteitscoaching, loopbaancoaching, personal coaching, managementcoaching
Tags
relatie, focus, zelfbewustzijn, carrièrevragen, keuzes maken, zelfsturing, leiding geven, zelfvertrouwen, persoonlijke presentatie, timemanagement, doelen stellen, communiceren, grenzen stellen, delegeren, samenwerken, burn-out, sparringpartner, beïnvloeden en overtuigen
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, whatsapp, telefonisch, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden, weekend
Taal
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Het begint met een luisterend oor en met spiegelen: sensitief en flexibel, licht van toon en betrokken. Ik luister om de essentie van jouw vragen en opmerkingen op te vangen om daarop in te gaan. Ook kun je vragen verwachten, die vragen die je naar de grenzen van je comfortzone brengen.

Waar structuur en modellen jouw ontwikkelingsproces ondersteunen, zetten we ze in! Dat kan situationeel leiderschap zijn, werken met gedachten: de belemmerende omzetten naar de behulpzame et cetera.
De ervaring heeft me geleerd dat het effectief is de aandacht voor het oefenen actief in te zetten, daarom werk ik graag met regelmatige reminders, vragen en kleine opdrachten. En in contact blijven.

In mijn werk leg ik verbanden tussen jouw functioneren, je bijdrage aan de organisatie en de waarden van de organisatie en jouw waarden. Anders gezegd: het is voor jou helder wat je moet leveren, je bent in staat dat op een gezonde en effectieve manier te doen en je ervaart dat de organisatie en jij bij elkaar passen.  
Het doel van coachen is dat jij je zelfverzekerd en veerkrachtig voelt, weet wat te doen en hoe dat aan te vliegen en dat je daarmee keuzes kunt maken die goed voor jou en voor de organisatie zijn.

Lees verder

Ervaring

  • Alchemy, een bijzonde programma om superbe samenwerking te bevorderen.
  • ORSC Certified (Organizational Relationship System Coaching) by CRR-Global
  • Psychosynthese (HBO Opleiding 2006)
  • TMA assessment individueel/team
  • Mindfulness trainer
  • International Organization Development (IOD)

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?