Waar ben je naar op zoek?

Schouten & Nelissen - Coaching
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
0418 688 633

Wij zijn de Sterkmakers

Frank

Locatie Zuid-Holland, En virtueel
Ik hou ervan met mensen te werken die meer van zichzelf in de wereld willen zetten ten behoeve van anderen. Dat is voor mij de ultieme win-win.

Frank

Locatie Zuid-Holland, En virtueel
Ik hou ervan met mensen te werken die meer van zichzelf in de wereld willen zetten ten behoeve van anderen. Dat is voor mij de ultieme win-win.

Disciplines
executive coaching, managementcoaching, loopbaancoaching
Tags
zelfbewustzijn, leiding geven, grenzen stellen, communiceren, zelfvertrouwen, delegeren, persoonlijk leiderschap, samenwerken, bewust en effectief voelen & handelen, persoonlijke ontwikkeling, beïnvloeden en overtuigen, doelen stellen
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch
Flexibiliteit
kantooruren, avonden
Taal
nederlands, engels, frans
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Ik ben een organisatiepsycholoog die leiders helpt om meer mensgerichte organisaties te bouwen. Dit zijn organisaties waar mensen het beste van zichzelf geven, maximaal innovatief en impactvol zijn en effectief samenwerken. Het paradoxale is dat deze benadering ook superieure resultaten oplevert. Het creëren van zo'n mensgerichte organisatie klinkt als een simpele missie, in de praktijk is het vaak niet zo makkelijk, zeker als er grote druk staat op korte termijn resultaten en snelle veranderingen.

In mijn werk als coach maak ik veel gebruik van de brede internationale ervaring die ik als Human Resources Professional heb opgedaan bij Shell. Ik heb hier meer dan 25 jaar gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar op executive niveau, met postings over de hele wereld (Gabon (Afrika), Maleisië, België, UK, Nederland).

Sinds 2015 richt ik mij volledig op executive en team coaching, omdat ik geloof dat deze interventievorm tot de meest duurzame verandering leidt.

Als bovenstaande je aanspreekt, zou ik heel graag met je werken!

Mijn motto: Serving Courageously with Resonance and Impact.

Ik ben een internationale faculty/trainer van ORSC (Organisation and Relationship Systems Coaching), een hele mooie, geavanceerde vorm van coaching. Ook ben ik co-auteur van het boek "Leidinggeven aan Innovatie".

Lees verder

Ervaring

 • MSc Arbeids- en Organisatiepsychologie
 • BSc Politicologie
 • Propedeuse Recht

Gecertificeerd in:

 • Executive Coaching (CTI)
 • Organisatie/Team Coaching (ORSC)
 • MBTI persoonlijkheidstypologie
 • Hogan Leadership Development Tools
 • Theory U
 • Leadership Circle Assessment Tool
 • Barrett Cultural Transformation Tool
 • Blanchard Team Training Tool
 • NLP Master Practitioner
 • Arbinger
 • Semco Style Instituut (Zelfmanagement)

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?