Frederike

Frederike

Locatie Heel Nederland

Meer energie en een betere balans door bewustzijn!
Pakketten
coaching voor executives, coaching voor medewerkers, coaching voor management, talentmeting met coaching
Lees over onze werkwijze en pakketkosten
Disciplines
executive coaching, loopbaan coaching, persoonlijke effectiviteit coaching, business coaching
Tags
zelfbewustzijn, carriere vragen, balans, zelfsturing, leiding geven, grenzen stellen, focus, keuzes maken, assertiviteit, zelfvertrouwen, sparren, levensvragen, persoonlijke ontwikkeling, potentieel ontwikkeling, bewust en effectief voelen & handelen, versterking intuïtie
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden, weekend

Over deze coach

Mijn hart en kracht ligt bij ontwikkeling en groei van mensen en dat heeft ook altijd centraal gestaan in mijn werk als coach, business manager en talent & leadership development manager binnen het (corporate) bedrijfsleven. Naast kennis van het bedrijfsleven, veelzijdige levenservaring en sterk ontwikkeld inlevingsvermogen, is mijn werkwijze praktisch, spiegelend en resultaatgericht. Eigenschappen die mij typeren: invoelend, ruimdenkend, doortastend. Wat ik terugkrijg van cliënten is dat zij betrokkenheid, diepgang, vertrouwen en inspiratie ervaren.

Jouw coachvraag bepaalt de werkwijze, of het nu gaat om performance verbetering, levensvragen (stress, work-life balance, vitaliteit) of carrièrekeuzes. Doel is dat jouw zelfinzicht groeit. Van mij kun je verwachten dat ik jou daarin bekrachtig en stimuleer.

Resultaat is: zicht op jouw potentieel, talenten en drijfveren. Daardoor maak je overtuigend keuzes, ervaar je regie en leef en werk je weer met meer energie.  

 

Als coach ben ik gevestigd in Amsterdam, coaching op grote afstand vindt plaats via skype. 

Het is mogelijk opnamen van de coach sessies te maken, zodat je het nog eens rustig kunt terugluisteren. 

Lees verder

Ervaring

 •  Essentie coaching®
 •  Situationeel leiderschap 
 •  Systemisch werken
 •  Transactionele analyse
 •  Workplace Big Five
 •  Resq-methode
 •  Reflector
 •  Hay methodiek Insights
 •  Hay Group 360 Degree Feedback Competency Survey Leadership Development. 
 •  Kernkwaliteiten (Ofman) 
 •  De logische niveaus van Bateson/Dilts
 •  De Roos van Leary (beïnvloedingsstijlen)  
 •  Talent & Leadership Development manager (corporate sector)
 •  Yoga teacher, training Advanced RYS 300 uur, Brahmani yoga, India
 •  Master Rechtsgeleerdheid, Rijksuniversiteit Leiden

 

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op deze coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eigen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarbij waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De S&N visie staat aan de basis van het Sterk Maken. De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”

Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit, in jou of in de organisatie of in de rest van je leven. In de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Succesvolle mensen weten waar ze het voor doen

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: Ze weten waar ze het voor doen. Dat is waar ze hun bed voor uit komen…

 

Heb je vragen over onze pakketten of ons aanbod?