Geerteke

Geerteke

Locatie Noord-Holland, Utrecht

Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn - Benjamin Franklin
Disciplines
lifestyle coaching, personal coaching, executive coaching, managementcoaching
Tags
zelfbewustzijn, persoonlijke uitstraling, persoonlijke presentatie, leiding geven, communiceren, rust, beïnvloeden en overtuigen, talentontwikkeling, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, e-mail, telefonisch
Flexibiliteit
kantooruren, avonden

Over deze coach

Het doel van mijn coaching is om jou te laten communiceren vanuit je volle kracht. Als specialist performance en storytelling weet ik hoe je je boodschap overtuigend en helder kunt overbrengen: van stemgebruik tot presence. Wat is jouw verhaal en hoe kun je dit vertalen naar je vakgebied? Wat kun je inzetten om meer impact te maken?

Na mijn studie Nederlands en de Theaterschool startte ik een carrière als actrice, spreker, voice-over, schrijver, trainer en coach.

Ik geef in binnen- en buitenland groepstraining en begeleid als coach onder meer leidinggevenden, bestuurders, managers, politici, ondernemers, mensen die optreden in de media en TEDx sprekers.
De kracht van mijn coaching zit in mijn scherpe blik, rake observaties, betrokkenheid en concrete aanpak.

Tijdens mijn coaching geef ik praktische tips en werk ik met interventies op het gebied van persoonlijk leiderschap, het versterken van jouw verbale- en non-verbale communicatie, verbinding maken, storytelling, speech schrijven, presentaties maken en het omgaan met weerstand en spanning.

Lees verder

Ervaring

  • Master of Arts
  • Master of Arts
  • Moderne Letterkunde
  • Theaterschool De Trap
  • London Academy of Music & Dramatic Art
  • Persoonlijk Leiderschapsprogramma

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?