Geerteke

Geerteke

Locatie Noord-Holland, Utrecht

Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn - Benjamin Franklin
Disciplines
lifestyle coaching, personal coaching, executive coaching, managementcoaching
Tags
zelfbewustzijn, persoonlijke uitstraling, persoonlijke presentatie, leiding geven, communiceren, rust, beïnvloeden en overtuigen, talentontwikkeling, persoonlijk leiderschap, rouw/verlies
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, e-mail, telefonisch
Flexibiliteit
kantooruren, avonden
Taal
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerd s&n academy

Over deze coach

Het doel van mijn coaching is om jou te laten communiceren met impact. Als specialist in (online) performance en storytelling weet ik hoe je je boodschap overtuigend en helder kunt overbrengen. Hoe presenteer je online net zo sterk als face-to-face? Hoe creëer je interactie met je (online) publiek? Hoe bouw je een aansprekend verhaal op dat je publiek in beweging brengt?

Na afronding van Moderne Nederlandse Letterkunde aan de VU in Amsterdam volgde ik theateropleidingen in Amsterdam en Londen. Als actrice ben ik ze te zien in films en tv-series. Ook presenteerde ik een televisieprogramma (RTL4), podcast en treed ik op als spreker en gespreksleider. In 2018 kwam mijn debuut Een zee van glas uit over rouw en verlies. Sindsdien spreek ik regelmatig op diverse podia en in de media over het omgaan met grote verandering.

Door mijn ervaring op het podium en voor de camera werk ik als presentatiecoach en mediatrainer in binnen- en buitenland. Al meer dan tien jaar train en coach ik o.a. TEDx sprekers, ondernemers, wetenschappers, docenten, politici en CEO’s in het versterken van hun (online) performance en persoonlijk leiderschap, en het omgaan met verlies en verandering.

 

De kracht van mijn coaching zit in mijn scherpe blik, rake observaties, betrokkenheid en concrete aanpak.

Tijdens de intensieve online sprekerscoaching zal ik veel met je voor de camera oefenen, zodat jouw persoonlijke aandachtspunten goed zichtbaar worden en je vertrouwd raakt met de camera en de techniek. Ik geef je praktische tips onder meer op het gebied van oogcontact, stemgebruik, lichaamshouding, de opbouw van je presentatie of speech en het omgaan met spanning en spreekangst.

Bij vraagstukken over persoonlijk leiderschap en het omgaan met ingrijpende verandering, tegenslag en rouw werk ik met verdiepende opdrachten en praktische tools.

 

Lees verder

Ervaring

  • Master of Arts
  • Master of Arts
  • Moderne Letterkunde
  • Theaterschool De Trap
  • London Academy of Music & Dramatic Art
  • Persoonlijk Leiderschapsprogramma

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?