Iliana

Iliana

Locatie Groningen, Friesland

Wat je voelt straal je uit en wat je uitstraalt trek je aan!
Disciplines
loopbaancoaching, personal coaching, managementcoaching
Tags
focus, carrièrevragen, werk-privébalans, persoonlijke presentatie, zelfvertrouwen, persoonlijke uitstraling, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, persoonlijk leiderschap, communiceren, keuzes maken, doelen stellen
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren

Over deze coach

Als ervaren coach en loopbaanprofessional help ik je graag bij vraagstukken op het gebied van loopbaan en persoonlijke effectiviteit door het voeren van individuele en vertrouwelijke gesprekken. Ik vraag, spiegel, reflecteer en daag je uit het beste in jezelf naar boven te halen. Zoveel, dat je zin hebt om de volgende stap te zetten!

"Soms heb je de ogen van een ander nodig om goed naar jezelf te kunnen kijken!"

Ik kan je goed helpen wanneer je toe bent aan persoonlijke groei en een verfrissende blik op jouw loopbaan. Vragen als: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Waar zitten mijn talenten, drijfveren en interesses? Daarnaast het vergroten van zelfvertrouwen en het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden.

Lees verder

Ervaring

  • Compass Coaching - Schouten & Nelissen
  • Organisatie / Business coaching - Alites Adviesgroep
  • Loopbaancoaching - Alites
  • NLP - ROI
  • Effectief samenwerken MBTI -ROI
  • Organisatiepsychologie - NCOI

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?