Ingrid

Ingrid

Locatie Noord-Holland

Je weet alles al... je hoeft het je alleen maar te herinneren - Plato
Disciplines
executive coaching, loopbaancoaching, personal coaching, managementcoaching
Tags
familie problemen, carrièrevragen, leiding geven, grenzen stellen, zelfvertrouwen, levensvragen, feedback, zelfbewustzijn, werk-privébalans, zelfsturing, assertiviteit, communiceren, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, stressmanagement, versterking intuïtie
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden, weekend
Taal
nederlands
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Allereerst: je bent van harte welkom!
Mijn missie is het bijdragen aan werk- en levensgeluk en daarmee verhogen van het rendement van individuen en teams in profit en non-profitorganisaties.
Alles wat ik doe in mijn leven en de relaties die ik aan ga, toets ik aan mijn waarden: Passie, Liefde, Aandacht, Toewijding en Oprechtheid.

Een belangrijk kenmerk van mijn handelen is dat ik praktisch en oplossingsgericht ben en dat mijn inzet tot daadwerkelijk rendement leidt. Ook vind ik waarderend omgaan met de talenten van een ieder en vertrouwen in de kracht van mensen een belangrijk vertrekpunt. Ik voel mij thuis bij zowel individuele, team- en organisatorische vraagstukken. Van operationeel tot strategisch niveau. Ik heb vele studies gedaan en meer dan 15 jaar praktijkervaring als coach opgedaan. Daarnaast breng ik ook mijzelf mee. Ik stel je al mijn kennis en kunde beschikbaar en als dat gewenst is, ook mijn brede netwerk van mensen die ook graag een bijdrage leveren aan het bereiken van jouw doel: gelukkig zijn in je werk en in je leven. Er toe doen en je gewaardeerd voelen. De regie weer in jouw handen. Rendement voor jou persoonlijk én voor de organisatie.

Ik stem altijd op af op het individu. Op jouw rol, als professional of leidinggevende. Net als op jouw werkcontext. Wat is daar aan de hand? Wat zijn positieve krachten en minder positieve? Wat geeft energie en wat niet? Ik faciliteer jou om te midden van je vraag, het antwoord te zoeken en te vinden. Jouw omgeving, zowel op het werk als privé, is vaak ook een belangrijke bron van informatie en steun en betrekken we als dat bijdraagt aan het behalen van jouw succes met je leerdoelen.

Ik geloof niet in een alles leidende methodiek. In elke coaching, met welke vorm of methodiek ook, werken we op verschillende dimensies: rationeel, emotioneel, fysiek en spiritueel. Niet los van elkaar, maar in elkaar grijpend en elkaar versterkend. Mijn kennis en ervaring pas ik integraal toe. Een coachingstraject is maatwerk. Dat klinkt cliché, maar dat is het geenszins. Niet iedereen kan zich direct openen, heeft zin in huiswerkopdrachten, een verslag schrijven of een boek lezen. Niet iedereen kan en hoeft zijn gezin van herkomst en familiegeschiedenis erbij te betrekken.

Veel resultaat heb ik ook bereikt door het werken met Voice Dialogue, dat inzicht biedt in je innerlijke krachtenveld van al jouw ‘ikken/stemmen’. Heb jij een criticus? Een helper? Een perfectionist? Een vredestichter?

Ook systemisch werken, kijken naar de dynamieken uit je gezin van herkomst kan als methodiek ingezet worden als dat past.

Ik beschik over een grote ‘bibliotheek’ aan opdrachten en boeken (die je kunt aanschaffen). Ik kan je die aanreiken om je te inspireren en jezelf te laten ontdekken. Het aan de slag zijn met je doel(en) tussen de coachingsgesprekken in is belangrijk omdat je graag je ambitie wilt bereiken. Samen kunnen we je verworven inzichten bespreken. Belangrijk is: we maken het traject samen op maat. 

Lees verder

Ervaring

 

  • Insights Discovery Profiel accreditatie Insights Opleidingen (2018/2019)
  • Coach verdiepingsopleidingen coach/trainer Phoenix Opleidingen (2018 - 2015: >40 dagen)
  • Toezicht en verantwoording in maats.org. TiasNimbas
  • Progressive Mental Alignment PMA-institute
  • Voice Dialogue Het Balkon
  • Post academische opleiding ZKM-consultant Universiteit Nijmegen
  • NCD/Nyenrode Commissarissen Cyclus Universiteit Nyenrode
  • IBM MBA-programma Universiteit Nyenrode
  • Criminologie Universiteit Leuven Nederlandse Politie Academie NPA Apeldoorn VWO-B Develstein Zwijndrecht

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?