Waar ben je naar op zoek?

Schouten & Nelissen - Coaching
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
0418 688 633

Wij zijn de Sterkmakers

Jeroen

Locatie Utrecht
Everything is possible, even the impossible!

Jeroen

Locatie Utrecht
Everything is possible, even the impossible!

Disciplines
executive coaching, loopbaancoaching, personal coaching
Tags
beweging, zelfbewustzijn, zelfsturing, levensvragen, assertiviteit, zelfvertrouwen, grenzen stellen, carrièrevragen, keuzes maken, persoonlijke presentatie, communiceren, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, bewust en effectief voelen & handelen
Coachingsvormen
face-to-face, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden
Taal
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Ik ben een enthousiaste, gedreven coach die oprecht geïnteresseerd is in mensen. Ik ben daardoor in staat om snel een veilige leeromgeving te creëren die is gebaseerd op vertrouwen en openheid. Daardoor wordt er een context gecreëerd waar gewerkt kan worden vanuit de ware dialoog.

Mijn werkwijze en aanpak is dynamisch en interactief. Graag werk ik ervaringsgericht in het nu met wat zich aandient. Gezien mijn ruime ervaring en kennis kan ik gebruik maken van een grote diversiteit aan methodieken en instrumenten. Bij mijn keuze is de context altijd leidend. Ik werk vanuit het principe dat iedereen kan bereiken wat hij wil, omdat in potentie alles aanwezig is. De focus ligt op persoonlijk leiderschap (verantwoordelijkheid en ondernemerschap).

Passie
Mensen ondersteunen, begeleiden en motiveren bij het realiseren van meer bewustwording waardoor persoonlijke groei wordt gestimuleerd. Ik ben ervan overtuigd dat meer bewustzijn er toe leidt dat mensen wijze keuzes maken en daardoor een gelukkiger leven gaan leiden. Uiteindelijk leidt dat tot een mooiere en betere wereld.

Waarden
Zingeving, betrokkenheid, loyaliteit, respect, persoonlijke ontwikkeling, vrijheid, creativiteit.

Lees verder

Ervaring

  • Insights geaccrediteerd
  • Master coach opleiding Europees Instituut
  • Systemisch coachen
  • Tafelopstellingen

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?