José

José

Locatie Noord-Holland, Utrecht, Flevoland

It is a basic human need to develop oneself, to be stretched. So what do you want to work on?
Pakketten
coaching voor management, coaching voor medewerkers, talentmeting met coaching
Lees over onze werkwijze en pakketkosten
Disciplines
business coaching, lifestyle coaching, persoonlijke effectiviteit coaching
Tags
relatie, carriere vragen, keuzes maken, zelfvertrouwen, levensvragen, communicatie, grenzen stellen, zelfbewustzijn, zelfsturing, sparren, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, potentieel ontwikkeling
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden, weekend

Over deze coach

Kenmerkend voor mij zijn mijn vakmanschap, openheid, energie en toewijding. Ik bied je een veilig klimaat, waarin je veel ruimte zult ervaren om gericht te kunnen werken aan jouw coachvraag, waarbij alles er mag zijn. Van mensen die met mij gewerkt hebben, krijg ik terug dat ik scherp, gedreven en doortastend ben. Ook dat ik werk met betrokkenheid, humor én relativeringsvermogen. Ik ben gefocust op het activeren en verder ontwikkelen van jouw aanwezige krachtbronnen, die je kunt inzetten voor datgene waar het jou werkelijk om gaat. Ik creëer beweging, zodat jij weer keuzevrijheid ervaart leidend tot duurzame verandering. Mijn ambitie is dat je (weer) verbinding ervaart met jezelf, de ander, een taak of missie, een groter geheel. Om zo gemotiveerd je leven te leiden en het beste uit jezelf te halen.

Omdat ik zogenaamd Integrated werk (de coaching zoveel mogelijk geïntegreerd in jouw leven- en werksituatie) gedurende de loop van ons traject, ben ik feitelijk niet gebonden aan locatie. Onze contacten kunnen zodoende via alle mogelijke kanalen lopen: Van Face to face tot Skype

Lees verder

Ervaring

  • Master Social Science, Pedagogy, Universiteit van Amsterdam
  • ACT Advanced (Acceptance and Commitment Therapy)
  • Human Givens Coach/Therapist
  • Veranderkundige, Pulsar Academie
  • Certified Integrated Coach, Schouten en Nelissen
  • Expertise en ruime ervaring o.a. p gebied van:
    Stress en Burn-out, Rouw en Verlies, ontslag en Reorganisatie, trauma en fobie, voeding en beweging, Work-life balance; Samenwerking, loopbaanvragen, zichtbaarheid, mindfulness, slaapproblemen, opvoeding, keuze-stress, perfectionisme.

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op deze coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eigen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarbij waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De S&N visie staat aan de basis van het Sterk Maken. De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”

Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit, in jou of in de organisatie of in de rest van je leven. In de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Succesvolle mensen weten waar ze het voor doen

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: Ze weten waar ze het voor doen. Dat is waar ze hun bed voor uit komen…

 

Heb je vragen over onze pakketten of ons aanbod?