Loeke

Loeke

Locatie Heel Nederland, Noord-Brabant

Don't wait for the moment. Create the moment!
Pakketten
coaching voor management, coaching voor executives
Lees over onze werkwijze en pakketkosten
Disciplines
loopbaan coaching, business coaching, burn-out coaching, executive coaching
Tags
carriere vragen, keuzes maken, leiding geven, zelfvertrouwen, sparren, levensvragen
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden, weekend

Over deze coach

FEELING ALIVE

Toen ik 16 jaar geleden na een burn-out mijn carrière aan de wilgen hing nam ik me slechts 1 ding voor.

FEELING ALIVE 

Ik wilde alleen nog maar doen waar ik echt blij van werd. Ik ging schilderen en werd kunstenaar. Schreef kinderboeken. Ik ging met sjamanen werken. Struinde in plaats van van vergadering naar vergadering door de bossen. Ik leerde kijken naar de natuur en werken met energie. 

Ik verdiende geld met dat waar geen droog brood in te verdienen was. En alles wat ik leerde, gaf ik meteen weer door. The workshop I’m living is the workshop I’m giving.

Nu, 16 jaar later zie ik de gouden draad door alles wat ik deed. Niets stond op zichzelf. Niets gebeurde zomaar en alles wat een ogenschijnlijk losse flodder leek, was een diepe stap op mijn pad. Op het ont-dekken van mijn VERHAAL. Want het ging niet over schilderijen. Of over sjamanen. 

Het gaat over teruggaan naar de kern. JOUW WAARHEID. Het verhaal dat hoort bij jou.

Ik heb ondertussen honderden mensen gecoacht en getraind. En weet nu dat IEDEREEN een kunstenaar is. Dat zoveel ondernemers en leiders een boodschap hebben te delen en meer wil bijdragen. Zich meer LEVEND willen voelen en gedragen, op een bewuste en betekenisvolle manier.
Maar ook al ben je met veel succes tot hier gekomen, meer doen van hetzelfde gaat je niet meer brengen waar je nu naar verlangt. Juist niet.

Juist door de dingen ANDERS te gaan doen ga je je next level pakken. Niet alleen de volgende laag, maar vooral de diepere laag.

Ik ben hier om je los te weken van ingeslepen patronen, verhalen en old-school strategieën, die je niet meer dienen. Om je te laten ervaren dat er veel meer mogelijk is, dan je hoofd en de norm je vertelt. 

WANT JIJ KUNT ZOVEEL MEER EN JE BENT ZOVEEL MEER.

> Dus ben jij de intuïtieve, creatieve en open leider die voelt dat het leven roept? 
> Weet je dat jijzelf de enige bent die bepaalt welk verhaal je leeft?
> En ben jij er vol openheid en nieuwsgierigheid klaar voor om je leven en werk voluit te laten stromen? Echt en integer?

Dan ben ik er ook voor jou. 

 Let’s make your live a work of art! 

-- 
“Loeke vertegenwoordigt de zeldzame combinatie van de business woman, de creatieve kunstenaar en de intuïtieve sjamaan. Ze coacht op zo’n laagdrempelige, down-to-earth manier dat je je steeds afvraagt of het zo simpel en waar kan zijn?! Ja dus. Loeke brengt je terug naar de waarheid. Jouw waarheid.” - Niki 

 

Lees verder

Ervaring

Ruim 16 jaar serie-ondernemer
Oprichter School for Wisdom
Bedenker Wisdom Coaching opleiding
Creative & Conscious Business & Life Coach
Bedenker Your Circle of Success methode

Bedenker Viz your Biz training
Visual Business Coach
Shamanic Coaching
Fire Starter (Danielle laPorte)

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op deze coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eigen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarbij waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De S&N visie staat aan de basis van het Sterk Maken. De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”

Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit, in jou of in de organisatie of in de rest van je leven. In de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Succesvolle mensen weten waar ze het voor doen

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: Ze weten waar ze het voor doen. Dat is waar ze hun bed voor uit komen…

 

Heb je vragen over onze pakketten of ons aanbod?