Loes

Loes

Locatie Utrecht, Virtueel

Uitgepsychologiseerd? Vanaf nu gaat het over jou!
Disciplines
stress- en vitaliteitscoaching, loopbaancoaching, personal coaching, managementcoaching
Tags
assertiviteit, zelfsturing, carrièrevragen, leiding geven, levensvragen, timemanagement, burn-out, focus, zelfbewustzijn, keuzes maken, werk-privébalans, zelfvertrouwen, persoonlijke presentatie, doelen stellen, communiceren, introvert zijn, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, bewust en effectief voelen & handelen, versterking intuïtie
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch
Flexibiliteit
kantooruren
Taal
nederlands
Certificering
gecertificeerd s&n academy

Over deze coach

Misschien heb je een vraag over stressbestendigheid, of over leiding nemen, of over relaties, assertiviteit, communicatie, je loopbaanverloop, timemanagement, of nog iets anders. Eigenlijk maakt het niet uit: het gaat immers in de kern niet over dat ene thema, maar over jou. Ook als de situatie buiten jou om is ontstaan. Wat maakt dat de situatie voor jou lastig of uitdagend is, hoe verhoud jij je ertoe en natuurlijk vooral: hoe kan jij er anders of beter mee omgaan, binnen jouw grenzen en mogelijkheden?

Met beide voeten op de grond en met scherpe blik kijk ik met je mee naar wie jij bent, wat er speelt, wat er nodig is, en naar wat er wel en niet mogelijk is. Ik begeleid je stap voor stap. Jij krijgt een nieuw perspectief op jezelf en je vraag. Dat vergroot je zelfkennis. Daarna bouwen we aan inhouden in jou, die nodig zijn om je vraagstuk aan te pakken. Dat vergroot jouw potentie. Zo ben jij in staat zelf verder te lopen, en maak je beter gebruik van wat jij in huis hebt.

Lees verder

Ervaring

  • Coach sinds 1999
  • Zelfstandig coach sinds 2004

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?