Loes

Loes

Locatie Utrecht

Uitgepsychologiseerd? Vanaf nu gaat het over jou!
Pakketten
coaching voor management, coaching voor medewerkers, talentmeting met coaching
Lees over onze werkwijze en pakketkosten
Disciplines
burn-out coaching, loopbaan coaching, persoonlijke effectiviteit coaching
Tags
assertiviteit, zelfsturing, carriere vragen, leiding geven, levensvragen, time management, burn-out, focus, zelfbewustzijn, keuzes maken, balans, zelfvertrouwen, persoonlijke presentatie, doelen stellen, communicatie, introvert zijn, persoonlijke ontwikkeling, potentieel ontwikkeling, bewust en effectief voelen & handelen, versterking intuïtie
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch
Flexibiliteit
kantooruren

Over deze coach

Misschien heb je een vraag over stressbestendigheid, of over leiding nemen, of over relaties, assertiviteit, communicatie, je loopbaanverloop, timemanagement, of nog iets anders. Eigenlijk maakt het niet uit: het gaat immers in de kern niet over dat ene thema, maar over jou. Ook als de situatie buiten jou om is ontstaan. Wat maakt dat de situatie voor jou lastig of uitdagend is, hoe verhoud jij je ertoe en natuurlijk vooral: hoe kan jij er anders of beter mee omgaan, binnen jouw grenzen en mogelijkheden?

Met beide voeten op de grond en met scherpe blik kijk ik met je mee naar wie jij bent, wat er speelt, wat er nodig is, en naar wat er wel en niet mogelijk is. Ik begeleid je stap voor stap. Jij krijgt een nieuw perspectief op jezelf en je vraag. Dat vergroot je zelfkennis. Daarna bouwen we aan inhouden in jou, die nodig zijn om je vraagstuk aan te pakken. Dat vergroot jouw potentie. Zo ben jij in staat zelf verder te lopen, en maak je beter gebruik van wat jij in huis hebt.

Lees verder

Ervaring

  • Coach sinds 1999
  • Zelfstandig coach sinds 2004

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op deze coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eigen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarbij waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De S&N visie staat aan de basis van het Sterk Maken. De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”

Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit, in jou of in de organisatie of in de rest van je leven. In de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Succesvolle mensen weten waar ze het voor doen

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: Ze weten waar ze het voor doen. Dat is waar ze hun bed voor uit komen…

 

Heb je vragen over onze pakketten of ons aanbod?