Louise

Louise

Locatie Heel Nederland

The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall – Nelson Mandela
Disciplines
executive coaching, managementcoaching
Tags
focus, zelfbewustzijn, carrièrevragen, werk-privébalans, leiding geven, sparringpartner, communiceren, persoonlijk leiderschap, samenwerken, visie vormen, beïnvloeden en overtuigen
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch
Flexibiliteit
kantooruren

Over deze coach

Ik laat liever mijn coachees spreken over wie ik ben en hoe ik werk! Wat ik in elk geval kan zeggen, is dat ik een zeer ervaren coach, team coach en facilitator ben.

Mijn passie is om het beste uit mensen sámen naar boven halen. Ik ben een enthousiaste en hartelijke professional die andere ambitieuze leiders en professionals coacht. Ik schrijf Kwaliteit met een hoofdletter K. Mijn aanpak is ondernemend, energiek, verbindend en heel persoonlijk, intuïtief en met lef. Geen issue of taboe ga ik uit de weg. Ik begeleid individuen en teams om vooral hun eigen persoonlijke, unieke, menselijke stijl te ontdekken en te laten zien. Als mensen zichzelf toestaan zichzelf helemaal te laten zien EN tegelijkertijd in verbinding kunnen zijn met anderen, dan kunnen ze uit een enorm arsenaal van persoonlijke kracht putten om met vrijwel elk mogelijk obstakel te effectief om te gaan. Dit maakt het leven zo veel echter. En ook zo veel makkelijker en moeitelozer.

Ik ben gefocust op resultaat en ik daag mijn coachees graag uit om conventies los te laten en hun eigen waarheid te vinden. En om niet alleen hard werken maar vooral ook heel veel plezier te maken. Ik zoek verbetering van productiviteit / de harde kant in combinatie met positiviteit / de zachte kant in elke hoek. Ik moedig individuen en teams aan om open te zijn, eerlijk en oprecht, met een grote glimlach. En gefocust op hun doelen.

Om tot blijvende resultaten te komen, werk ik met alle registers die de coachees tot hun beschikking hebben, op cognitief, fysiek, emotioneel en energetisch niveau. En de integratie van al die lagen in ieders systeem.

Ik hou ervan om samen te werken met mijn cliënten om het juiste programma te co-creëren. Dat programma dat precies brengt wat de cliënt voor ogen heeft en dat de gewenste transformatie teweeg brengt. Daarvoor besteed ik ruime aandacht aan het glashelder formuleren van de doelen en de collectieve ambitie van teams.

Ik maak altijd een plan om het realiseren van de doelen te kunnen faciliteren. En ik werk in het hier en nu. Dat betekent dat ik het plan direct overboord gooi, als iets anders zich voordoet dat een andere aanpak vereist. Alles wijkt voor wat blijkt.

Ik werk met een grote toolkit vol met inspirerende tools en oefeningen. Daarnaast leg ik hier en daar wat theorie uit als dat nodig mocht zijn. En ik houd van de wetenschappelijke onderbouwing van de interventies die ik gebruik, om het proces van de cliënt zo goed mogelijk te ondersteunen.

Lees verder

Ervaring

 • Gecertificeerd Co-Active Coach (CPCC),
 • Gecertificeerd team- en relatie coach (ORSCC),
 • Master Certified Coach (MCC) van de Internationale Coach Federation (ICF),
 • NLP Practitioner en Hypnotherapist,
 • Talent en Motivatie Analyse (TMA) Professional, zowel voor individuen als voor teams,
 • Deep Democracy facilitator,
 • Kernkwaliteiten facilitator,
 • Lifo trainer,
 • Team effectiviteit & performance management,
 • Mindfulness (MBSR),
 • Conversational Intelligence (C-IQ),
 • Voice Dialogue
 • Verder heb ik HEAO-CE cum laude afgerond, NIMA-C gedaan en een MBA bij Ashridge University.
 • Werk bijna 20 jaar als coach, team coach, facilitator en trainer.
  daarvoor werkte ik 15 jaar als marketing manager, business manager en fusie manager in grote internationale ondernemingen.

Ervaringen van anderen

Wat Louise typeert en mij enorm inspireert, zijn haar warmte, liefde voor mensen en voor haar vak, haar professionaliteit en het plezier dat ze uitstraalt. Bij Louise voelen mensen zich snel op hun gemak. Ze ontvangt je met open armen en is ook streng voor je als je het nodig hebt. Ik beveel Louise dan ook absoluut aan als je zelf of met je team stappen wilt zetten richting je dromen.
()
Ik heb zelden iemand ontmoet met een empathisch vermogen zoals Louise dat heeft. Wanneer je je openstelt voor haar aanpak kun je ongekende resultaten bereiken. Ieder mens kent op zijn of haar levensweg mijlpalen waarbij mensen staan die je helpen de volgende fase van je leven in te gaan. Louise verstaat die kunst. Tijdens die reis geeft ze ruimte wanneer dat nodig is, maar bakent af wanneer dat wenselijk is.
()
Lees verder

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?