Waar ben je naar op zoek?

Schouten & Nelissen - Coaching
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
0418 688 633

Wij zijn de Sterkmakers

Lyane

Locatie Noord-Brabant, Gelderland
Vanuit ieders kracht komt beweging tot stand.

Lyane

Locatie Noord-Brabant, Gelderland
Vanuit ieders kracht komt beweging tot stand.

Disciplines
executive coaching, loopbaancoaching, managementcoaching, personal coaching
Tags
werk-privébalans, beweging, carrièrevragen, communiceren, doelen stellen, focus, grenzen stellen, keuzes maken, leiding geven, persoonlijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, zelfbewustzijn, zelfsturing, zelfvertrouwen
Coachingsvormen
e-mail, face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp
Flexibiliteit
kantooruren
Taal
nederlands
Certificering

Over deze coach

Ik ben het best te omschrijven als iemand die oprecht geïnteresseerd is in andermans drijfveren en optimaal tot mijn recht kom wanneer ik anderen mag mobiliseren/activeren/inspireren om zich verder te ontwikkelen tot zelfstandige professionals. Ik begeleid teams of individuen ten tijde van reorganisaties en transities en vertaal de visie en het achterliggende doel in doe-kracht en resultaten.

Als bouwer laat ik anderen dan wel teams excelleren en fungeer ik als verbindend sparringpartner op verschillende niveaus binnen de organisatie. Vanuit gezonde nieuwsgierigheid ben ik altijd op zoek naar verbeterpotentieel en kansen.

Lees verder

Ervaring

  • MBA (Verandermanagement & Leiderschap)
  • Schouten Nelissen Noloc loopbaanbegeleider coach (NLP practitioner ook gedaan)

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?