Marc

Marc

Locatie Groningen, Drenthe, Friesland, Virtueel, Overijssel

Disciplines
personal coaching, loopbaancoaching, stress- en vitaliteitscoaching, managementcoaching, executive coaching, zelfkennismethode, lifestyle coaching
Tags
persoonlijke uitstraling, voeding, beweging, focus, grenzen stellen, zelfbewustzijn, mindfulness, carrièrevragen, keuzes maken, feedback, werk-privébalans, zelfsturing, assertiviteit, leiding geven, zelfvertrouwen, persoonlijke presentatie, sparringpartner, doelen stellen, delegeren, rust, loslaten, vitaliteit en stress, burn-out, persoonlijke ontwikkeling, coachen, visie vormen, stressmanagement, energie, gezondheid
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden, weekend
Taal
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

In het coachen van mensen heb ik een heel brede en ruime ervaring opgedaan als in mijn rollen van coach, trainer en manager. Hierin maak ik gebruik van erkende coachingsmethodieken (uit de positieve psychologie) waarmee jij, als coachee, jezelf en jouw werkprocessen kan leren verbeteren. Binnen ieder traject is steeds weer mijn drijfveer om jou te inspireren en je te stimuleren in jouw ontwikkeling, met een gezond gevoel voor eigen verantwoordelijkheid. Hierbij handel ik op een informele maar effectieve wijze om jou te laten zien wat de effecten zijn van jouw eigen handelen.

In mijn coachings hanteer ik een mensgerichte en persoonlijke begeleidingsstijl waarbinnen ik - afhankelijk van de situatie - afwisselend meegaand, confronterend of spiegelend optreed. Altijd oordeel-loos, met respect en gericht op persoonlijke (professionele) groei die leidt tot succesvolle keuzes. Van mijn coachees krijg ik steeds weer teruggekoppeld dat mijn stijl van coachen uitermate inspirerend en effectief gevonden wordt.

Het lijkt mij leuk om ook met jou aan de slag te gaan en samen jouw traject te doorlopen.

Lees verder

Ervaring

  • Interne opleiding tot coach en trainer bij Van Harte & Lingsma
  • NLP
  • MBTI
  • Geregistreerd bij:
   • NOBCO
   • NOLOC
Lees verder

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?