Marcel

Marcel

Locatie Noord-Holland

Tell me, what is it you plan to do with your one wild and precious life? - Mary Oliver
Disciplines
executive coaching, managementcoaching, personal coaching
Tags
keuzes maken, zelfbewustzijn, sparringpartner, zelfvertrouwen, levensvragen, communiceren, carrièrevragen, assertiviteit, leiding geven, beïnvloeden en overtuigen, talentontwikkeling, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden
Taal
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Bewust leven, betekent keuzes maken. Je wilt iets niet meer of juist heel graag en zoekt naar de juiste balans. Eerlijke en aandachtige communicatie en relaties staan voor mij centraal. Samen met mensen ga ik op zoek naar welke betekenis ze toekennen aan hun werk en leven en hoe ze uitdrukking willen geven aan wat belangrijk voor hen is.

Voordat ik me als zelfstandige vestigde heb ik in het bedrijfsleven gewerkt als manager, coach en trainer. Daarnaast ben ik enkele jaren bestuurslid geweest bij een non-profit organisatie. Ik werk zowel in een internationale context met MBA-studenten en directieleden als lokaal met professionals en langdurig werkelozen, waardoor ik een breed referentiekader in kan zetten in mijn begeleiding.

Terugkerende feedback van klanten en collega's is dat ik ruimdenkend en flexibel ben, snel tot de kern kom en goed aanvoel wat er nodig is. Of het nu gaat om supervisie, leiderschapsontwikkeling, loopbaanbegeleiding of verandervraagstukken, mijn kracht is mensen op een positieve en praktische manier te laten ervaren hoe ze kunnen groeien in wie en wat ze zijn.

Lees verder

Ervaring

  • Professional Certified Coach bij de International Coach Federation
  • Culturele Antropologie (Master)
  • Co-Active Coaching,
  • Organization and Relationship Systems Coaching
  • Co-Active Leadership,
  • The Leadership Circle Profile
  • Management Drives
  • Certified Enneagram Coach

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?