Waar ben je naar op zoek?

Schouten & Nelissen - Coaching
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
0418 688 633

Wij zijn de Sterkmakers

Margreet

Locatie Zuid-Holland, Noord-Holland
Voor mij gaat coaching over jezelf beter leren kennen, jezelf versterken en bewegen. Eigenaarschap en voldoening zijn daarbij het vertrekpunt.

Margreet

Locatie Zuid-Holland, Noord-Holland
Voor mij gaat coaching over jezelf beter leren kennen, jezelf versterken en bewegen. Eigenaarschap en voldoening zijn daarbij het vertrekpunt.

Disciplines
executive coaching, managementcoaching, lifestyle coaching, loopbaancoaching, personal coaching
Tags
persoonlijke uitstraling, zelfbewustzijn, slapeloosheid, werk-privébalans, zelfsturing, carrièrevragen, assertiviteit, leiding geven, grenzen stellen, keuzes maken, zelfvertrouwen, persoonlijke presentatie, sparringpartner, levensvragen, timemanagement, doelen stellen, communiceren, delegeren, coachen, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, visie vormen, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden
Taal
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Anderen omschrijven me als toegankelijk, helder en een scherp luisteraar. Ik kies graag voor diepgang op een praktische, functionele manier. En vanuit een montere benaderingswijze. Wat we doen is soms confronterend, altijd bruikbaar en direct toepasbaar. Je coachdoelen zijn leidend.

Aan de hand van jouw praktijksituaties leer je je sterktes kennen, je eigenaardigheden en ook je blokkades en overtuigingen, zodat je er beter mee kunt omgaan. We gaan soms diep maar niet dieper dan nodig, en altijd met je coachdoelen in het achterhoofd. Mijn jarenlange ervaring als gedragstrainer komt goed van pas ter onderbouwing of bij oefenen.

Online coaching of blended coaching is mogelijk.

Ik heb ruim 25 jaar ervaring als consultant, trainer, coach en supervisor op het snijvlak van leiderschap, organisatie -en cultuurverandering, learning & development en persoonlijke effectiviteit. Meestal bedrijfsleven, soms publieke sector. Ben daarnaast opleider en supervisor van coaches.

De laatste jaren ervaring in diverse organisaties met Agile werken, Scrum, LEAN.
Auteur: 'Coaching werkt! Hoe coaching bijdraagt aan succesvolle organisaties'

Lees verder

Ervaring

  • A&O-psychologie (WO)
  • Bestuurskunde(WO) 
  • Logopedie (HBO)
  • Internationaal gecertificeerd Master Coach (EMCC) en Co-Active Coach (ICF/CPCC)
  • Gecertificeerd eCoach (ECoachPro)
  • Motivational Interviewing
  • ACT-trainer
  • Mediator
  • LIFO

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?