Waar ben je naar op zoek?

Schouten & Nelissen - Coaching
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
0418 688 633

Wij zijn de Sterkmakers

Mariëtte

Locatie Noord-Brabant, En virtueel
Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen voordat je het kunt zijn!

Mariëtte

Locatie Noord-Brabant, En virtueel
Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen voordat je het kunt zijn!

Disciplines
lifestyle coaching, loopbaancoaching, managementcoaching
Tags
zelfbewustzijn, bewust en effectief voelen & handelen, versterking intuïtie, persoonlijke ontwikkeling, communiceren, zelfsturing, focus, grenzen stellen, assertiviteit, zelfvertrouwen, sparringpartner, levensvragen, werk-privébalans, introvert zijn, loslaten, talentontwikkeling, keuzes maken
Coachingsvormen
skype / facetime, face-to-face, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden
Taal
nederlands
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Als er iets is waarop ik nooit uitgekeken raak, is het de vraag: waar gaat het mensen in de kern om? Mijn oog en oor hiervoor hielp mij jarenlang bij het adviseren van ondernemers op juridisch terrein. Bij Deloitte bouwde ik een juridische adviestak van de grond af op. In 2004 besloot ik het roer om te gooien en startte ik na een paar jaar psychologiestudie mijn eigen praktijk, NEXO (Nexo is Spaans voor verbinding). Sinds die tijd begint mijn werkdag met het geluid van een gong en een half uurtje zitten op een meditatiebankje. De impact hiervan op mijn gezinsleven deed me besluiten de opleiding tot mindfulnesstrainer te volgen. Dit zette ook in mijn praktijk de deur open voor de stilte, even geen woorden. Mijn vertrekpunt bleef onveranderd: eigen taal, woorden die hoofd en hart verbinden.

Wandelcoaching is óók mogelijk; mijn praktijk ligt in de buurt van een natuurgebied.

Lees verder

Ervaring

  • Leergang individuele MBCT (Centrum voor Mindfulness)
  • Acceptance and Commitment Therapy (Voluit Leven)
  • Effective Intelligence | Foundation (J.D. Rhodes)
  • Mindfulness-Based cognitive Therapy (Trainersopleiding Noud de Haas)
  • Master Human Development (S&N University)
  • Bachelor Psychologie (Universiteit van Tilburg - t/m 2e jaar)
  • Post-HBO Loopbaancoaching (Hoogendijk)

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?