Marieke

Marieke

Locatie Utrecht, Noord-Holland, en virtueel

Het leven is als fietsen: om je evenwicht te behouden, moet je in beweging blijven
Disciplines
executive coaching, stress- en vitaliteitscoaching, loopbaancoaching, personal coaching, managementcoaching
Tags
focus, zelfbewustzijn, zelfsturing, levensvragen, leiding geven, grenzen stellen, burn-out, carrièrevragen, keuzes maken, werk-privébalans, zelfvertrouwen, sparringpartner, communiceren, beïnvloeden en overtuigen, vitaliteit en stress, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, samenwerken, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen
face-to-face
Flexibiliteit
kantooruren
Taal
nederlands
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Wat is typisch Marieke? Ik ben een energiek, nieuwsgierig en doortastend begeleider van ontwikkeltrajecten. Men waardeert in mij dat ik een stap verder wil gaan, dit is intensief en enerverend. Ik nodig mensen uit om vanuit verbinding met zichzelf, te luisteren naar hun kracht ambities en verlangens én meer meester te zijn over hun eigen leven. Hiertoe heb ik een rijk repertoire aan vragen en interventies in mijn ‘rugzak’. Op vriendelijke en prikkelende wijze houd ik een spiegel voor. Spontaniteit en lichtheid maken mij benaderbaar. Een intellectuele gedrevenheid, combineer ik met mijn passie om van betekenis te zijn voor de ander. De ander helpen om te groeien, te ontwikkelen, te inspireren tot leren en succesvoller te zijn, dat is waar ik (daad-)werkelijk naar streef.

Lees verder

Ervaring

  • Phoenix Opleidingen: driejarige Opleiding in professionele communicatie; masterclass Systemisch Werken, masterclass De beweging van de Ziel
  • CSR Centrum: Stresspreventie en -interventie
  • Buro van Laar: De psychologie van het lichaam (licentiehouder)
  • Mastermind: DISCOVER potentieelonderzoek (licentiehouder)
  • Nyenrode: Leiderschap
  • De Baak: Professional als Coach
  • Phoenix: Trainersopleiding

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?