Marijne

Marijne

Locatie Utrecht

De ware ontdekkingstocht is geen speurtocht naar nieuwe landschappen, maar het waarnemen met nieuwe ogen - Marcel Proust
Disciplines
executive coaching, loopbaancoaching, personal coaching
Tags
zelfbewustzijn, werk-privébalans, leiding geven, levensvragen, delegeren, grenzen stellen, beweging, carrièrevragen, keuzes maken, assertiviteit, zelfvertrouwen, sparringpartner, communiceren, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling
Coachingsvormen
skype / facetime, face-to-face, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren

Over deze coach

Wil jij:

  • Je leiderschap naar het volgende niveau tillen
  • Je eigen triggers onderzoeken om effectiever gedrag in te kunnen zetten
  • Je impact op de werkvloer vergroten
  • Teams versterken zodat ze kunnen excelleren

Ik help missie-gedreven organisaties en leiders in hun kracht te zetten, door hun eigen gewoonten of gedrag te onderzoeken om tot betere resultaten te komen, voor zichzelf, hun teams en hun organisaties. Mijn expertise ligt op het gebied van executive coaching, performance coaching, work-life balance coaching.

Visie op coaching:

Voor mensen die hun eigen oplossingen willen onderzoeken, op zoek zijn naar de dieperliggende oorsprong van hun emoties en gedrag. Door begeleiding gericht op levensstrategie, denkkaders, aannames en overtuigingen tot een verandering in waarneming te komen. Een andere kijk, een nieuw perspectief om tot vergaande veranderingen te kunnen komen.

Lees verder

Ervaring

Sinds 13 jaar coach ik met afwisselende werkvormen gericht op de (werk)ervaring, komen tot het vergroten van zelfbewustzijn, eigenaarschap, regie en impact. Waarde toevoegen door creativiteit, verdieping, persoonlijke groei en plezier, voor klanten als ING Bank, Accenture, Nuon Energy, KLM Air France, Hogeschool Utrecht, Waterschap Rivierenland, Artsen zonder Grenzen. Puttend uit jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, coachopleidingen, systemisch werk, mindfulness, leiderschap en erkend door het Internationale Coach Federation (ICF) als PCC: Professional Certified Coach met meer dan 1500 coach uren.

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?