Waar ben je naar op zoek?

Schouten & Nelissen - Coaching
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
0418 688 633

Wij zijn de Sterkmakers

Matthieu

Locatie Overijssel, Gelderland
Doen wat nu nodig is!

Matthieu

Locatie Overijssel, Gelderland
Doen wat nu nodig is!

Disciplines
managementcoaching, personal coaching
Tags
zelfbewustzijn, carrièrevragen, keuzes maken, werk-privébalans, zelfsturing, assertiviteit, leiding geven, persoonlijke presentatie, sparringpartner, zelfvertrouwen, doelen stellen, communiceren, delegeren, grenzen stellen, talentontwikkeling
Coachingsvormen
face-to-face, whatsapp, skype / facetime, telefonisch, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden, weekend
Taal
nederlands
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Coaching werkt voor iedereen die aan de slag wil gaan met zichzelf. Inzicht in keuzes die je wilt of kunt maken, effecten van jouw gedrag op je omgeving en reflectie op je handelen. In welke sector jij als werkzaam bent is daarbij niet van belang, wel jouw drive om aan de slag te gaan met jezelf! Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de drijfveren van mensen.

  • Waarom doe je wat je doet?
  • Hoe maak je de keuze tussen A en B?
  • Ben je je bewust dat je kunt kiezen?

Mijn jarenlange managementervaring in de zakelijke en financiële dienstverlening heeft er voor gezorgd dat ik groepsprocessen en organisatiestructuren begrijp en doorzie. In 2011 heb ik gekozen voor het vak ‘mens’ om me hier helemaal op te richten. Vanuit oprechte betrokkenheid, maar met een zakelijke aanpak wil ik je helpen verder te ontwikkelen.

Het draait immers om jouw doel en ontwikkeling! Met een scherp analytische kijk, gecombineerd met humor, ben ik in staat echt te luisteren en een doorsteek naar inzicht te maken. Hierbij kan het gaan om persoonlijke vraagstukken, competentie ontwikkeling, communicatie of vragen als leidinggevende. Mijn opleiding tot professioneel trainer en coach geeft me de gereedschappen en actuele modellen om tot resultaten te komen. Ook in mijn vak is het van belang je te blijven ontwikkelen om morgen beter te zijn dan vandaag.

Ik blijf me daarom als trainer en coach voortdurend ontwikkelen door het volgen van training en opleidingen, het bijwonen van bijeenkomsten en webinars en laat me inspireren door boeken.

Lees verder

Ervaring

  • Universiteit Maastricht - Bedrijfseconomie
  • Trainersacademie - Professioneel Coach en Professioneel
  • Trainer Leergang Systeemdenken
  • Basisopleiding Psychodrama
  • Gecertificeerd voor Jungian Type Index

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?