Miriam

Miriam

Locatie Noord-Brabant, en virtueel

Ruimte creëren voor groei
Disciplines
lifestyle coaching, managementcoaching, stress- en vitaliteitscoaching, loopbaancoaching, personal coaching
Tags
zelfbewustzijn, carrièrevragen, zelfsturing, levensvragen, communiceren, bewust en effectief voelen & handelen, burn-out, focus, grenzen stellen, keuzes maken, werk-privébalans, zelfvertrouwen, persoonlijke presentatie, doelen stellen, vitaliteit en stress, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, versterking intuïtie, hooggevoeligheid
Coachingsvormen
face-to-face, telefonisch, skype / facetime, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren
Taal
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Ik help jou helder zien, voelen en op basis daarvan handelen. Hoe ik dat doe? Door scherp luisteren, confronteren en structureren. Daarmee neem jij de leiding over je werk en leven. Of het nu gaat om loopbaan, competentieontwikkeling, work-life balance, communicatie, zingeving of grip krijgen op je eigen interne stemmetjes. Laten we aan het werk gaan. Versterken, waarde toevoegen. Daar met elkaar naar zoeken, dat vind ik leuk. Men noemt mij een warme, analytische en oplossingsgerichte coach. Respect en zorgvuldigheid vind ik belangrijk.

Als bevlogen coach en loopbaanadviseur zorg ik voor krachtige, proactieve medewerkers en stevig, richtinggevende leidinggevenden en beslissers, van multinational tot MKB-bedrijf.
Resultaat: helder inzicht, stevige verankering, energie, pragmatische handvatten en concrete stappen.
Eenvoudig? Nee, het is diepgaand, soms pittig. Maar ook fijn, leuk & leerzaam.
Weten én voelen wat je te doen staat als je de deur uitgaat, maakt blij.

Lees verder

Ervaring

Naar de kern, eigen aandeel helder krijgen en van daaruit naar praktische en forward- of oplossingsgerichte invulling in werk en leven is de beweging die ik faciliteer, waarbij ik als begeleider mijn professionele wortels heb in School voor Coaching (Ans Tros), Biografische werken (Eva de Waard), Acceptance Commitment Therapy (ACT Gijs Jansen), Strategisch Coachen / TA (Maarten Kouwenhoven), Systemisch werk (Phoenix) en Stichting Begeleiden bij Burnout & Stress. Mijn professionele coachontwikkeling komt bovenop 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven als MT-lid, marketeer en senior project manager van grote veranderingsprojecten (vaak met RvB als sponsor). Ik denk in klanten, belangen, het grotere geheel zien en hoe daarin te manoeuvreren.

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?