Moniek

Moniek

Locatie Zuid-Holland

The best things in life are right in front of you
Disciplines
executive coaching, stress- en vitaliteitscoaching, loopbaancoaching, personal coaching, managementcoaching
Tags
focus, zelfbewustzijn, werk-privébalans, zelfsturing, leiding geven, zelfvertrouwen, grenzen stellen, burn-out, carrièrevragen, keuzes maken, assertiviteit, persoonlijke presentatie, levensvragen, doelen stellen, communiceren, beïnvloeden en overtuigen, vitaliteit en stress, talentontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren
Taal
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Ik stimuleer jou om de beste versie van jezelf te laten zien. Om je waarden te leven en te doen wat echt belangrijk voor je is. Soms vraagt het moed om het vertrouwde los te laten. Maar je staat er niet alleen voor want ik help je hierbij. Coaching is een mooi cadeau voor jezelf. Het is een reis vol verrassingen. Coaching biedt veelal inzichten en resultaten die je zelf niet voor mogelijk had gehouden. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Vanuit mijn onderneming werk ik dagelijks met passie aan talent- en organisatieontwikkeling. Ik ben van nature mensgericht en heb een goed gevoel voor kwaliteit. Mijn kracht zit in een sterke betrokkenheid bij en verbinding met mijn cliënten. Mijn aanpak is gedegen en 'down to earth'. Het thema vitaliteit heeft mijn bijzondere belangstelling. Ik motiveer graag cliënten om vitaal te leven. Voor mezelf probeer ik aandacht te besteden aan een gezonde levensstijl, zonder hierin door te slaan. Bewegen in de buitenlucht, mindfulness en voldoende ontspanning helpen hierbij.


Lees verder

Ervaring

Ik ben arbeids- en organisatiepsycholoog. Ik heb een intensieve internationale coach opleiding gevolgd tot certified co-active coach bij het Coaches Training Institute (CTI) en mij bekwaamd in teamcoaching bij het Center for Right Relationships (CRR). Tevens ben ik geaccrediteerd Profesional Certified Coach (PCC) bij de International Coach Federation en heb ik een intensieve opleiding Advanced series the neuroscience of coaching bij BEabove Leadership (USA)’ gevolgd. Ik heb een zestal jaren binnen een internationale context gewerkt waardoor mijn beheersing van de Engelse taal zeer goed is.

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?