Natalie

Natalie

Locatie Overijssel, Gelderland, Noord-Holland

Van vaag gevoel naar helder weten, van vastzitten naar vrij bewegen
Disciplines
executive coaching, loopbaancoaching, personal coaching, managementcoaching
Tags
focus, zelfbewustzijn, carrièrevragen, keuzes maken, werk-privébalans, leiding geven, zelfvertrouwen, communiceren, grenzen stellen, cultuurverschillen, doelen stellen, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, visie vormen, samenwerken, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden, weekend

Over deze coach

Als je er alleen niet uitkomt, als je vastzit of je vinger niet precies kunt leggen op wat er aan de hand is - ik help jou om helder te maken wat er speelt, wat jij wilt en wat jou in de weg staat. Bij veel vragen blijkt het belangrijk om eerst te beseffen wat jou in de kern drijft, waar je talenten en expertise liggen, waar jij erg van houdt en wat je het liefst zou willen, en wat dus uniek is aan jou. Door mijn ervaring als leidinggevende vroeger en als facilitator van organisaties/teams nu weet ik ook waar je in een bedrijf tegenaan kunt lopen. In intensieve trajecten onderzoeken we wat er gebeurt en kun je begrijpen hoe je een volgende stap kunt maken.

We gaan de diepte in waar nodig en komen altijd op een punt uit dat je niet had verwacht. Daarbij teken ik vaak op het bord om iets visueel duidelijk te maken en krijg je de gelegenheid om ook in je lichaam te ervaren wat je dwars zit en nodig hebt - soms gaan we even naar buiten voor de letterlijke ervaring van rust en ruimte.

Vol verwondering kijk je achteraf terug op je zoektocht en boordevol nieuwe inzichten, ervaringen en handvatten ga je verder; lichter, vrijer en zelfverzekerder. En je merkt tijdens het traject al hoe snel veel meer mogelijk wordt. Dat heeft ook effect op jullie samenwerking als team/organisatie, want ik neem waar nodig ook het grotere perspectief mee waarbinnen je functioneert en de context van nieuwe ontwikkelingen zoals digitalisering, (sociale) innovatie, etc.

Begeleiden van mensen en organisaties in hun ontwikkelingsproces zit mij in het bloed, kun je zeggen. Ik word heel blij als mensen ontdekken hoe zij bij zich zelf kunnen komen. Ruimte ervaren om nieuwe stappen te maken en veel meer te bereiken. En als je weet wat je kunt bijdragen en hoe, kun je vervolgens met elkaar veel meer bereiken dan alleen.

Lees verder

Ervaring

Ik blik inmiddels terug op vele jaren ervaring in het vak van coach/counselor en facilitator met honderden clienten. Mijn kennis baseert op een groot aantal diepgaande opleidingen, onder andere:

  • Coaching & Counseling, Europees Instituut (individuele en groepscoaching, oplossingsgerichte methode, lichaamswerk, NLP, e.a.);
  • Coaching tot de Kern, Weisfelt & Partners;
  • Transactionele Analyse, Weisfelt & Partners;
  • Loopbaanontwikkeling, Alites;
  • Leiderschapsontwikkeling - Art & Practice of Leadership Development, Harvard John F. Kennedy School.

Daarnaast heb ik steeds weer aanvullende opleidingen en workshops rond ervaringsgericht coachen en counselen gevolgd om mijzelf en mijn aanpak te blijven ontwikkelen. Ook mijn oorspronkelijke studie, Andragologie, was gericht op de ontwikkeling van autonomie en verantwoordelijkheid bij volwassenen.

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?