Peggy

Peggy

Locatie Utrecht

Als je de moed vindt dwars door de pijn te gaan, valt de last minder zwaar en ontstaat er ademruimte -Thich Nhat Hanh-
Disciplines
executive coaching, managementcoaching
Tags
werk-privébalans, assertiviteit, leiding geven, zelfvertrouwen, levensvragen, communiceren, persoonlijk leiderschap, samenwerken, persoonlijke ontwikkeling, beïnvloeden en overtuigen, doelen stellen, sparringpartner, zelfsturing, keuzes maken, carrièrevragen
Coachingsvormen
face-to-face
Flexibiliteit
kantooruren

Over deze coach

Als psycholoog ben ik in diverse commerciële en leidinggevende functies in de zakelijke (financiële) dienstverlening werkzaam geweest. Sinds 2006 heb ik mijn eigen coachingpraktijk.

Ik combineer diepgang met een praktische insteek. Aan bod komen onderliggende patronen, & waarden als ook de wijze waarop ze richting geven aan jouw gedrag en invloed.

Leiders en professionals begeleid ik op thema's als impact en inspireren, sturen en loslaten, kracht en kwetsbaarheid, eigenheid, balans en stijlflexibiliteit. Ik word getypeerd als vertrouwenwekkend, iemand die snel tot de kern komt, gevoeligheden durft bloot te leggen, zonder dat het bedreigend wordt. Middels prikkelende confrontaties, humor en vertrouwen, ontstaat een dynamische sfeer waarin inzicht, verbinding, energie en beweging wordt gevoeld.

Lees verder

Ervaring

Psycholoog, met brede financiële achtergrond daarnaast gecertificeerd als senior practitioner bij de European Mentoring & Coaching Council.
Ik blijf mezelf continu ontwikkelen. De afgelopen jaren heb ik diverse diploma's en certificaten behaald op relevante opleidingen/trainingen/methoden om op zowel cognitief als emotioneel vlak intensief en effectief te kunnen begeleiden.

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?