Rixt

Rixt

Locatie Overijssel

An organization simply can not perform at a higher level than the collective consciousness of its leadership - Bob Andersson & Bill Adams
Disciplines
executive coaching, managementcoaching
Tags
zelfbewustzijn, mindfulness, leiding geven, levensvragen, communiceren, delegeren
Coachingsvormen
e-mail, whatsapp, telefonisch, skype / facetime, face-to-face
Flexibiliteit
kantooruren
Taal
engels, nederlands
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Met een carrière die meer dan 15 jaar geleden in de VS is begonnen en in Hong Kong en Europa is voortgezet, ben ik een ervaren executive coach en leiderschapsadviseur. Ik ben een toegewijde bron van verandering, met een combinatie van logica, intuïtie en een down-to-earth benadering om resultaten te creëren die duurzaam zijn. Ik heb een passie voor het verbeteren van de bedrijfsprestaties door middel van bewust leiderschap.

Ik leid senior executives naar een vreedzame revolutie gevoed door waarden, ethiek en ziel in de richting van een toekomst van betekenis en empowerment van zichzelf, hun team en organisatie. Dit transformatieproces begint bij de leiders zelf. Dat is mijn overtuiging. Concreet leidt dit bij mijn cliënten onder andere tot het verbeteren van relaties, besluitvorming, authenticiteit, systemisch bewustzijn en het leiden van complexe veranderingen.

Ik bied internationale ervaring uit een breed scala van industrieën. Ik heb met duizenden mensen uit meer dan 30 landen samengewerkt, waaronder een aantal Fortune 500-bedrijven, met name op de ontwikkeling van emotionele intelligentie voor multiculturele groepen, teams en leiders, variërend van managers tot CEO's. Ik werk graag met senior executives en internationaal.

Lees verder

Ervaring

  • NYU executive coaching
  • MA Human Development (juni 2019)
  • Leadership Circle 360
  • NOBCO/EMCC Senior practitioner
  • Publicaties op gebied van mindfulness

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?