Waar ben je naar op zoek?

Schouten & Nelissen - Coaching
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
0418 688 633

Wij zijn de Sterkmakers

Sander

Locatie Groningen, En virtueel
Het ontdekken en benutten van al het aanwezige potentieel versnelt ontwikkeling niet alleen, het maakt het ook nog eens veel leuker.

Sander

Locatie Groningen, En virtueel
Het ontdekken en benutten van al het aanwezige potentieel versnelt ontwikkeling niet alleen, het maakt het ook nog eens veel leuker.

Disciplines
managementcoaching, lifestyle coaching, personal coaching
Tags
relatie, focus, feedback, zelfbewustzijn, mindfulness, carrièrevragen, keuzes maken, werk-privébalans, zelfsturing, assertiviteit, persoonlijke uitstraling, leiding geven, zelfvertrouwen, sparringpartner, grenzen stellen, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen
telefonisch, whatsapp, e-mail, skype / facetime, face-to-face
Flexibiliteit
kantooruren
Taal
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Als coach ben ik open en benaderbaar. Ik heb in mijn coaching altijd oog voor het volle potentieel van de coachee en werk resultaatgericht. Ik ben sterk niet-veroordelend en daarmee een waardenvrij luisteraar. In de ruimte die ik creëer kan de coachee zich volledig ontwikkelen. Ik confronteer met scherpe observaties en analyses, altijd met respect voor de medemens tegenover mij.

Naast senior coach ben ik trainer, opleider en teamcoach. Ik leidt coaches, managers en collega’s met een begeleidende rol op in het vakmanschap van de coach. Ik spreekt cliënten, deelnemers en organisaties aan op wie of wat ze in potentie zijn en laat hen groeien tot de ‘grotere versie van zichzelf’. Met zichtbaar resultaat.

Geboren in 1971, getrouwd en vader van drie kinderen. Ik hou van alle seizoenen en probeer een gezonde, sportieve leefstijl vast te houden. Ik vind het leuk om 'beginneling' te zijn, zoals in mijn meest recente nieuwe stap: het spelen van klarinet.

Lees verder

Ervaring

  • Leergang Coach (S&N)
  • Co-Active Coaching Certification (CTI)
  • Organization & Relationship Systems Coaching (CRR)
  • Leadership Circle Profile Certification (TLC)

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?