Sander

Sander

Locatie Groningen, Friesland, Drenthe

Het ontdekken en benutten van al het aanwezige potentieel versnelt ontwikkeling niet alleen, het maakt het ook nog eens veel leuker.
Pakketten
coaching voor medewerkers, coaching voor management, talentmeting met coaching
Lees over onze werkwijze en pakketkosten
Disciplines
business coaching, lifestyle coaching, persoonlijke effectiviteit coaching
Tags
relatie, focus, opvoeding, zelfbewustzijn, mindfulness, carriere vragen, keuzes maken, balans, zelfsturing, assertiviteit, persoonlijke uitstraling, leiding geven, zelfvertrouwen, sparren, grenzen stellen, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, potentieel ontwikkeling, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen
telefonisch, whatsapp, e-mail, skype / facetime, face-to-face
Flexibiliteit
kantooruren

Over deze coach

Als coach ben ik open en benaderbaar. Ik heb in mijn coaching altijd oog voor het volle potentieel van de coachee en werk resultaatgericht. Ik ben sterk niet-veroordelend en daarmee een waardenvrij luisteraar. In de ruimte die ik creëer kan de coachee zich volledig ontwikkelen. Ik confronteer met scherpe observaties en analyses, altijd met respect voor de medemens tegenover mij.

Naast senior coach ben ik trainer, opleider en teamcoach. Ik leidt coaches, managers en collega’s met een begeleidende rol op in het vakmanschap van de coach. Ik spreekt cliënten, deelnemers en organisaties aan op wie of wat ze in potentie zijn en laat hen groeien tot de ‘grotere versie van zichzelf’. Met zichtbaar resultaat.
Geboren in 1971, getrouwd en vader van drie kinderen. Ik hou van alle seizoenen en probeer een gezonde, sportieve leefstijl vast te houden. Ik vind het leuk om 'beginneling' te zijn, zoals in mijn meest recente nieuwe stap: het spelen van klarinet.

Lees verder

Ervaring

  • Leergang Coach (S&N)
  • Co-Active Coaching Certification (CTI)
  • Organization & Relationship Systems Coaching (CRR)
  • Leadership Circle Profile Certification (TLC)

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op deze coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eigen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarbij waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De S&N visie staat aan de basis van het Sterk Maken. De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”

Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit, in jou of in de organisatie of in de rest van je leven. In de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Succesvolle mensen weten waar ze het voor doen

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: Ze weten waar ze het voor doen. Dat is waar ze hun bed voor uit komen…

 

Heb je vragen over onze pakketten of ons aanbod?