Sylvia

Sylvia

Locatie Zuid-Holland, Virtueel

De sleutel tot succes ben je zelf!
Disciplines
stress- en vitaliteitscoaching, loopbaancoaching, personal coaching
Tags
zelfbewustzijn, carrièrevragen, keuzes maken, werk-privébalans, persoonlijke presentatie, zelfsturing, assertiviteit, leiding geven, zelfvertrouwen, sparringpartner, levensvragen, doelen stellen, communiceren, grenzen stellen, burn-out, stressmanagement, versterking intuïtie
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
avonden, weekend, kantooruren
Taal
nederlands
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Ik laat graag mijn cliënten aan het woord:

  • "Met je bril op het puntje van je neus en je benen op de grond, leun je iets naar voren. Je kijkt geconcentreerd naar degene die spreekt. Je luistert, en dat kan je fantastisch...."
  • "Jouw positieve en energieke manier van (samen)werken, gepaard gaande met het mij uitdagen zelf na te denken over oplossingen, heeft mijn belangstelling voor verdergaande en diepergaande persoonlijke ontwikkeling verder aangewakkerd"
  • "Een ware regisseuse, open, toegankelijk maar ook recht voor z'n raap"
  • "Een positieveling die de mouwen opstroopt en er compleet voor gaat. Een doorzetter die haar omgeving motiveert, stimuleert en vleugels geeft"
Lees verder

Ervaring

  • HBO Organisatiepsychologie
  • Post HBO trainer, individuele coaching, teamcoaching en systeemdynamiek in organisaties,
  • HBO Master Organisatiecoaching
  • Kennis van en ervaring met Agile/LEAN en Scrum
  • Zelfsturing

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?