Waar ben je naar op zoek?

Schouten & Nelissen - Coaching
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
0418 688 633

Wij zijn de Sterkmakers

Wies

Locatie Noord-Holland
Doen wat werkt!

Wies

Locatie Noord-Holland
Doen wat werkt!

Disciplines
stress- en vitaliteitscoaching, personal coaching, lifestyle coaching
Tags
beweging, slapeloosheid, mindfulness, werk-privébalans, levensvragen, communiceren, leiding geven, sparringpartner, grenzen stellen, zelfbewustzijn, burn-out, vitaliteit en stress, assertiviteit, zelfvertrouwen, keuzes maken, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, bewust en effectief voelen & handelen, samenwerken, versterking intuïtie, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen
face-to-face, e-mail, whatsapp, telefonisch, skype / facetime
Flexibiliteit
kantooruren, avonden
Taal
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Als jij besluit dat je 'het' anders wilt reis ik een stukje met je mee. Ik verbind me met jou en je doelen, ga met je de diepte in en schroom niet je te confronteren waar nodig.

Dit doe ik van uit een jarenlange ervaring als trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Naast de hier boven aangegeven onderwerpen heb ik ervaring met zaken als leiding geven, keuzes maken, assertiviteit, grenzen stellen, persoonlijke uitstraling. Executives behoren tot mijn klantenkring, daar waar het gaat om hun ontwikkeling als mens en als leider.

Ik werk vanuit mijn passie voor leren en ontwikkelen. Als een echt 'mensenmens' ben ik een goed luisteraar en ben ik bijzonder geïnteresseerd in wat mensen beweegt en motiveert. Ik ben een pragmatisch coach. Ik doe wat werkt. Daarvoor gebruik ik een breed scala aan tools zoals systemisch werk, het onderzoeken van belemmeringen, energetisch werk, mindfulness, patronen herkennen, erkennen en veranderen.

Als coachee bepaal jij wat er aan de orde komt en waar het gesprek over zal gaan. Samen houden we je doelen in de gaten. Doel is altijd 'jij weer aan het stuur van je leven'.

Naast trainer en coach ben ik ook cranio-sacraal therapeut. Cranio is een prachtige aanvulling in een coachtraject. Het brengt mensen versneld weer terug bij hun eigen kracht.

Lees verder

Ervaring

 • Medische Basiskennis, Sutherland Instituut Amsterdam
 • Cranio-sacraal therapie aan Peirsman Cranio-Sacraal Academie.
 • Systems Centered Therapy, groepsdynamica.
 • ACT, Mindfulness, gecertificeerd.
 • Schouten & Nelissen Bedrijfsschool: o.a. RET Basic; Psychopathologie;
 • Roos van Leary; Procesinterventies; Conflicthantering; Coachingsvaardigheden; Co-active coaching Fundamentals; ORSC Fundamentals
 • School voor Coaching, leergang coaching voor professionals.
 • ITV Wageningen, opleiding communicatietrainer.
 • Instituut voor Management en Bedrijfskunde, Amsterdam, Post-HBO opleiding bedrijfskundig management.
 • Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, afdeling fysiek theater.
 • Universiteit van Amsterdam, Westerse Sociologie, vakgroep Arbeid en Organisatie.

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?