Waar ben je naar op zoek?

Schouten & Nelissen - Coaching
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
0418 688 633

Wij zijn de Sterkmakers

Wilma

Locatie Gelderland
Het leven geeft jou precies wat je nodig hebt om te groeien

Wilma

Locatie Gelderland
Het leven geeft jou precies wat je nodig hebt om te groeien

Disciplines
loopbaancoaching, lifestyle coaching, personal coaching, zelfkennismethode
Tags
rouw/verlies, zelfsturing, carrièrevragen, communiceren, levensvragen, assertiviteit, grenzen stellen, zelfbewustzijn, keuzes maken, werk-privébalans, zelfvertrouwen, persoonlijke presentatie, sparringpartner, doelen stellen, introvert zijn, beïnvloeden en overtuigen, vitaliteit en stress, talentontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, bewust en effectief voelen & handelen, hooggevoeligheid, versterking intuïtie
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren
Taal
nederlands, engels, duits
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Als coach werk ik vanuit een hechte verbinding. Met liefde, humor en nieuwsgierigheid naar jou en naar wie je echt bent.

Ik zal je een spiegel voorhouden van jezelf. Van je kracht en daar waar je kracht verliest. Jij vergroot je zelfbewustzijn. Dit kan confronterend zijn en tegelijkertijd geeft het heel veel energie en focus. Daarnaast geef ik je hele concrete handvaten waarmee tussen de sessies aan het werk gaat.

Ik bezit een onverwoestbaar optimisme en geloof in de ondenkbare groeimogelijkheden van ieder mens en dus ook die van jou.

Ik geniet er van om in dat gezamenlijke proces de motor aan te blijven jagen en te zien hoe jij boven jezelf uitstijgt.

Ik werk altijd met concrete huiswerkopdrachten en we maken afspraken over de terugkoppeling daarvan. Na elke sessie schrijf je een kort reflectieverslag. Elke volgende sessie wordt door jou voorbereid aan de hand van een concrete vragenlijst die ik je toestuur. Deze stuur je mij elke keer voor onze volgende afspraak ingevuld toe zodat we heel gericht samen aan werk kunnen met jouw volgende stap richting het door jou gewenste doel.

Elke sessie is een ervaring. Ik zorg ervoor dat jij jouw eigen antwoorden gaat vinden vanuit die ervaring.

Lees verder

Ervaring

  • Registerpsycholoog NIP / Arbeid & Organisatie
  • ZKM Coach (Zelfkennismethode van Prof. Hermans)
  • Certified Professional Coactive Coach
  • Opleiding aan het Human Performance Institute (HPI) Energy for Performance in Life (energymanagement coach)
  • Mindfulnesstrainer / coach

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?