Waar ben je naar op zoek?

Schouten & Nelissen - Coaching
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
0418 688 633

Wij zijn de Sterkmakers

Onze disciplines


Personal coaching

Wil je meer uit jezelf en het leven halen? Wacht niet langer en bereik de doelen die je voor ogen hebt. Met je persoonlijke coach verdiep je je in wie je bent, wat je tegenhoudt en wat je daaraan kunt doen. Eyeopeners? Laat die maar komen!

Lees meer over personal coaching

Loopbaancoaching

Jij leeft niet om te werken en wilt een baan die bij je past. Maar welke kant moet je op? Hoe kom je daar? Wat zijn de mogelijkheden binnen je huidige baan? En daarbuiten? Samen met een loopbaancoach vind je antwoorden op al deze vragen.

Lees meer over loopbaancoaching

Managementcoaching

Leidinggeven is een prachtig beroep. Maar ook eentje met vele uitdagingen. Had je maar een sparringpartner, bij wie je terecht kunt met al je vragen. Iemand die je een spiegel voorhoudt en helpt tot inzichten te komen. Ontdek managementcoaching.

Lees meer over managementcoaching

Lifestyle coaching

Korte nachten, onvoldoende beweging, ongezonde voeding... Klinkt dat jou akelig bekend in de oren? Patronen laten zich niet zomaar vervangen. Krijg de hulp die je zoekt in de vorm van een stimulerende en persoonlijke lifestyle coach!

Lees meer over lifestyle coaching

Stress- en vitaliteitscoaching

Er wordt veel van je gevraagd. Op het werk, maar misschien ook wel thuis. Kon je maar beter omgaan met alle druk. Minder geleefd worden en voldoende ontspanning, dat is jouw doel. Hoe je daar komt? Samen met een persoonlijke stresscoach natuurlijk!

Lees meer over stress- en vitaliteitscoaching

Executive coaching

Als CEO, directielid of executive heb je soms het gevoel dat je geen eerlijke feedback krijgt. Je ‘peers’ voelen meer als concurrenten dan sparringpartners. Een executive coach houdt je scherp en helpt je tot verrassende inzichten te komen.

Lees meer over executive coaching

Talentmeting

Wat zijn jouw sterke punten, waar zit jouw kracht? En wat zijn jouw innerlijke drijfveren, waar krijg je energie van? Wanneer je dit weet, kan je hierop inspelen en uiteindelijk je werkgeluk vergroten.

Lees meer over talentmeting

ZelfKennisMethode

Wat vind je echt belangrijk in je werk en leven? Welke kant wil je op en hoe kom je in beweging? Hoe word je effectiever, onafhankelijker, energieker, meer jezelf? Wat drijft je? En wat houdt je tegen? Ontdek het met de ZelfKennisMethode.

Lees meer over de ZelfKennisMethode
Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?