Onze coaching disciplines

Persoonlijke effectiviteit coaching

Over het algemeen functioneer je goed. Maar je hebt het gevoel dat je er niet altijd uit haalt wat erin zit. Je hebt moeite om in bepaalde situaties jezelf te zijn en je past je vaak aan anderen aan. Je wilt zelf aan het roer staan.

Lees meer over persoonlijke effectiviteit coaching

Loopbaan coaching

Creëer zelf je ideale werk en loopbaan.  Klinkt dit onmogelijk? Realiseer jezelf dat je doorgaans procentueel meer tijd besteedt aan je werk dan aan welke andere activiteit dan ook, dus laat het dan de leukste baan in de beste werkomgeving zijn.

Lees meer over loopbaan coaching

Business coaching

Je bent een senior professional met meer dan 10 jaar werkervaring en je wilt je verder ontwikkelen via coaching. De ervaren en gespecialiseerde business coaches van Schouten & Nelissen helpen je hier graag bij.

Lees meer over business coaching

Lifestyle coaching

Bewuster eten en bewegen. Meer slaap en minder stress. Klinkt goed allemaal, toch ga je maar door en focus je hooguit op één van deze factoren, wat weinig zoden aan de dijk zet. Door aan de slag te gaan met lifestyle coaching gaat het je wèl lukken.

Lees meer over lifestyle coaching

Burn-out coaching

Burn-out is de hardst groeiende beroepsziekte van dit moment. Het terugvinden van de balans is vaak een moeizaam en ongrijpbaar proces. Dat kan en moet anders. Ga aan de slag met een coach die je hierbij helpt.

Lees meer over burn-out coaching

Executive coaching

Als CEO, directielid of executive op strategisch niveau heb je soms het gevoel dat je geen eerlijke feedback krijgt. Je ‘peers’ voelen meer als concurrenten dan sparringpartners en medewerkers zullen niet snel rechtstreeks kritiek geven.

Lees meer over executive coaching
Wil jij coach worden bij Schouten & Nelissen?

Schouten & Nelissen Coaching komt heel graag in contact met coaches die samen met ons zoveel mogelijk mensen willen aanraken! Ben jij die Sterkmaker? Dan horen wij graag van je!

Neem contact met ons op
Heb je vragen over onze pakketten of ons aanbod?