Loopbaancoaching

Voor wie professionele loopbaancoaching wil

6, 9 of 12 uur

Je betrapt jezelf op twijfels en je bent niet enthousiast meer over je werk. Hoogste tijd om te onderzoeken waar je écht warm voor loopt! Wat past het beste bij jou? Wat zou je doen als je het voor het kiezen had?

Of je werk goed bij je past, hangt niet alleen van de baan af, maar ook van de plek die werk in jouw leven inneemt. Leef je om te werken, of andersom? Hoe draagt werk bij aan je gezinsleven, (financiële) gezondheid en vrije tijd? De weg naar geluk vraagt om krachtige keuzes in werk en loopbaan. Neem het heft in eigen hand en voor je het weet sta jij waar je wilt zijn.

Realiseer ook dat je doorgaans meer tijd besteedt aan je werk dan aan welke andere activiteit dan ook, dus laat het dan alsjeblieft de leukste baan in de beste werkomgeving zijn. Klinkt dit onmogelijk of onhaalbaar? Dan kan een loopbaan coach je helpen.

Tijdens de loopbaancoaching ga je:

  • Jezelf beter leren kennen
  • Inzoomen op wat belangrijk voor je is
  • Onderzoeken wat jij voor anderen kan betekenen
  • Inzicht krijgen op jouw talenten en ambities
  • Ontdekken waar je voldoening uit haalt op je werk

Al doende word je je bewust van belemmerende overtuigingen en leer je ermee omgaan. Je leert hulp te vragen en te focussen op mogelijkheden. Ook oefen je met invloed uitoefenen en in gesprek gaan met mensen in je omgeving, om kansen te creëren en doelen te realiseren. Stap voor stap ben je steeds beter in staat je eigen koers te bepalen.

Creëer zelf je ideale werk met behulp van een loopbaan coach!

Loopbaancoaching
Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?