Ervaringen van anderen

Iedereen heeft zo zijn eigen ervaring en verhaal, en dat doet er toe. Door ervaringen van anderen te lezen en horen kijk je met een ander inzicht naar je eigen situatie.

Ervaringen van anderen

AlienkaVan bankprofessional naar eigen Bed en Breakfast

Na een coachingtraject een drastische loopbaankeuze of complete carrièreswitch maken. Het komt steeds vaker voor, zeker ook onder jongeren en hoogopgeleiden. Alienka Joustra is zo’n hoogopgeleide professional, die haar baan als customer journey specialist bij ING opzegde en nu bezig is met het opzetten van een B&B op Gran Canaria. Lees mee over Alienka’s dromen, keuzes en ervaringen met coaching en ontdek hoe het komt dat we tegenwoordig zo vaak iets totaal anders doen dan we eigenlijk willen.

Lees het verhaal van Alienka
Alienka

MerleVan lerende project manager naar lerares deephouseyoga

Wat ga je doen als jij helemaal zen wordt van yoga en een vriend houseplaatjes draait? Juist. Dan combineer je het een met het ander en ga je samen deephouseyoga geven. Althans, tot dat besluit kwam de 36-jarige Merle van Riessen na een coachingtraject. Inmiddels organiseert ze naast haar baan yogaevents en geeft ze les op diverse bijzondere locaties en festivals.

Lees het verhaal van Merle
Merle

RemcoVan rouwende jongere tot jongerenrouwcoach

Jonge mensen helpen die iets vergelijkbaars hebben meegemaakt. Dat is wat de 30-jarige Remco Groenewegen wilde en nog steeds wil. Zelf verloor hij zowel zijn vader als zijn moeder en na een zware periode van rouw en verdriet krabbelde hij op. “Ik besefte dat ik niet verder kwam in de slachtofferrol en mijn masker af moest zetten.”

Lees het verhaal van Remco
Remco

CarlaVan bankmanager naar maatschappelijk betrokken leider

Reorganisaties roepen veel vragen op. In het bijzonder: zit je nog wel op je plek? Voor afdelingshoofd Carla Adams (48) bleek dat niet meer het geval. ‘Ik trok mijn conclusies en ging actief op zoek naar iets anders.’ Door een sabbatical te combineren met coaching vond ze een baan die net zo goed past als haar lievelingstrui.

Lees het verhaal van Carla
Carla

Ingrid HollanderVan kantoordirecteur naar krachtige docent

Ingrid Hollander had het niet meer naar haar zin als kantoordirecteur bij een bank. Met hulp van een coach koos ze voor een carrièreswitch en de bijbehorende hbo-opleiding. ‘Zat ik daar op de diploma-uitreiking met mijn ouders van 80! Dat is toch geweldig?’

Lees het verhaal van Ingrid Hollander
Ingrid Hollander
Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?