Waar ben je naar op zoek?

Schouten & Nelissen - Coaching
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
0418 688 633

Wij zijn de Sterkmakers

Ervaringen van anderen

Iedereen heeft zo zijn eigen ervaringen en verhalen. En die doen ertoe. Door ervaringen van anderen te lezen, kijk je met andere inzichten naar je eigen situatie. Laat je inspireren!


Van bankprofessional naar eigen Bed en Breakfast
Alienka, 44 jaar

Na een coachingtraject een drastische loopbaankeuze of complete carrièreswitch maken. Het komt steeds vaker voor, zeker ook onder jongeren en hoogopgeleiden. Alienka Joustra is zo’n hoogopgeleide professional, die haar baan als customer journey specialist bij ING opzegde en nu bezig is met het opzetten van een B&B op Gran Canaria. Lees mee over Alienka’s dromen, keuzes en ervaringen met coaching en ontdek hoe het komt dat we tegenwoordig zo vaak iets totaal anders doen dan we eigenlijk willen.

Lees het verhaal van Alienka
Van lerende project manager naar lerares deephouseyoga
Merle, 36 jaar

Wat ga je doen als jij helemaal zen wordt van yoga en een vriend houseplaatjes draait? Juist. Dan combineer je het een met het ander en ga je samen deephouseyoga geven. Althans, tot dat besluit kwam de 36-jarige Merle van Riessen na een coachingtraject. Inmiddels organiseert ze naast haar baan yogaevents en geeft ze les op diverse bijzondere locaties en festivals.

Lees het verhaal van Merle
Van rouwende jongere tot jongerenrouwcoach
Remco, 30 jaar

Jonge mensen helpen die iets vergelijkbaars hebben meegemaakt. Dat is wat de 30-jarige Remco Groenewegen wilde en nog steeds wil. Zelf verloor hij zowel zijn vader als zijn moeder en na een zware periode van rouw en verdriet krabbelde hij op. “Ik besefte dat ik niet verder kwam in de slachtofferrol en mijn masker af moest zetten.”

Lees het verhaal van Remco
Van bankmanager naar maatschappelijk betrokken leider
Carla, 48 jaar

Reorganisaties roepen veel vragen op. In het bijzonder: zit je nog wel op je plek? Voor afdelingshoofd Carla Adams (48) bleek dat niet meer het geval. ‘Ik trok mijn conclusies en ging actief op zoek naar iets anders.’ Door een sabbatical te combineren met coaching vond ze een baan die net zo goed past als haar lievelingstrui.

Lees het verhaal van Carla
Van kantoordirecteur naar krachtige docent
Ingrid, 56 jaar

Ingrid Hollander had het niet meer naar haar zin als kantoordirecteur bij een bank. Met hulp van een coach koos ze voor een carrièreswitch en de bijbehorende hbo-opleiding. ‘Zat ik daar op de diploma-uitreiking met mijn ouders van 80! Dat is toch geweldig?’

Lees het verhaal van Ingrid
Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?