Waar ben je naar op zoek?

Schouten & Nelissen - Coaching
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
0418 688 633

Wij zijn de Sterkmakers

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder. Hieronder hebben wij een aantal veelgestelde vragen en antwoorden geplaatst.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.


  • Coaching is persoonlijke begeleiding op een gestructureerde en doelgerichte manier. Deze begeleiding leidt tot een positieve en gewenste gedragsverandering.

  • Een psycholoog of therapeut diagnosticeert psychologische stoornissen en voert hiervoor een behandelingsplan uit. Een consultant is een expert op een bepaald vakgebied dat daar professioneel of technisch advies in kan geven. Een coach is bedoeld voor jouw persoonlijke ontwikkeling en toekomst.

  • Je hebt een coach nodig wanneer jij het gevoel hebt dat je vastloopt, een ‘plafond’ hebt bereikt of wanneer op zoek bent naar een volgende stap. Het kan ook zo zijn dat je weet wat je wil, maar tegengehouden wordt door bepaalde overtuigingen, gedachtegangen of gedragspatronen. Soms kan je al een visie hebben, maar nog geen plan of tijd.

   Een coach kan jou helpen bij deze problemen. Jouw gevoel is leidend in de vraag naar een coach.

  • Wij bieden coaches met verschillende “disciplines” aan: persoonlijke effectiviteit coaching, loopbaan coaching, business coaching, lifestyle coaching, burn-out coaching en executive coaching. Met je coach kun je alle onderwerpen bespreken die passen bij je hulpvraag.

  • Je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen uit één van onze 80 coaches. Door gebruik te maken van de filters op de coaches pagina vind je een coach die bij jou past.

  • Je kunt hier zelf over nadenken: welke hulpvraag heb je, bij welke discipline past deze hulpvraag, en welke coaches horen bij de discipline? Vervolgens kun je zoeken op meer specifieke voorkeuren: locatie, geslacht, leeftijdscategorie, enzovoorts.

   Neem eens een kijkje op de coaches pagina en oriënteer jezelf. Onze adviseurs helpen je graag bij je keuze.

  • Wij hebben coaches beschikbaar door heel Nederland. Mocht het niet lukken om een coach face-to-face te spreken, kun je er ook voor kiezen om een coach via Skype/Facetime, Whatsapp, e-mail, of telefonisch te spreken. Op de coaches pagina kun je filteren op locatie en op coachingsvorm.

  • Elke coach heeft andere afgeronde opleidingen en/of trainingen, vaardigheden en ervaringen. Deze staan beschreven op de individuele pagina’s van de coaches. Onze coaches kun je hier vinden.

  • Als je weet wat je hulpvraag is, kun je gericht zoeken naar de juiste discipline en de juiste coach.

   Onze disciplines bestaan uit persoonlijke effectiviteit coaching, loopbaan coaching, business coaching, lifestyle coaching, burn-out coaching en executive coaching.

   Weet je niet goed waar je hulp bij wil krijgen, kun je kiezen voor de Talentmeting. De Talentmeting helpt je bij het onderzoeken wat je krachten en valkuilen zijn, en waar je aan wilt werken. Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek om je te helpen bij jouw keuze.

  • Wij bieden 6, 9 en 12 uur coaching. Als je de exacte hulpvraag al weet, heb je minder uren nodig. Weet je dit nog niet, kost dit een aantal sessies om duidelijk te krijgen. Als je zeer intensief aan de slag wil gaan, kun je het beste kiezen voor het grootste aantal uren coaching. Onze adviseurs kunnen je helpen bij jouw keuze.

  • De Talentmeting is een tool die het onderbewustzijn uitvraagt, naast je bewuste gedrag en gedachtegangen. Met onze Talentmeting brengen we jouw automatische gedragingen, overtuigingen en associaties tot het licht. Deze kennis over jouw onbewuste valkuilen en beweegredenen kunnen we gebruiken om tot een groter inzicht te komen over jouw werkgeluk.

   De Talentmeting begint met een vragenlijst van 10 minuten. Het laat direct zien welke onbewuste drijfveren en talenten je van nature hebt. Een gecertificeerde coach kijkt daarna samen met jou naar jouw resultaten. Daarmee ga je de diepte in en ontdek je jouw échte potentieel.

  • Wij hebben bij Schouten & Nelissen een zeer ruim aanbod van coaches, die verspreid zijn door heel Nederland. Elke coach heeft een unieke specialisatie, waardoor er altijd iemand is die je goed kan helpen.

   Hiernaast bieden wij ook een matchgarantie aan. Je zult gegarandeerd terecht komen bij een coach waar je een goede klik mee hebt.

  • Wij bieden managed coaching services aan voor bedrijven.

   We bieden een hoogwaardige coachdesk en een toegewijde groep van premium coaches die door ons wordt aangestuurd en gemonitord. Wij nemen hierin de volledige logistieke en administratieve ondersteuning voor onze rekening. Wij kunnen dat volledig incompany voor je organiseren, maar je kunt ook gebruik maken van onze bestaande coach desk. Hiernaast leveren wij ook heldere rapportages, inclusief effectmetingen.

   Schouten & Nelissen biedt met managed coaching services een bedrijfsoplossing die je ontzorgt, met stuurgegevens zodat je coaching op een goede, gecontroleerde manier wordt ingezet in jouw HR- instrumentarium.

   Lees hier meer informatie over onze werkwijze.

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?
Hulp nodig bij je keuze?

Wil jij weten welke coach het beste bij jou past? Prisca, onze adviseur, helpt je graag verder!

Bel 0418 - 688 633
Of mail