Waar ben je naar op zoek?

Schouten & Nelissen - Coaching
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
0418 688 633

Wij zijn de Sterkmakers

Alissa

Locatie Noord-Holland
Nothing can dim the light that shines from within

Alissa

Locatie Noord-Holland
Nothing can dim the light that shines from within

Disciplines
lifestyle coaching, managementcoaching, loopbaancoaching
Tags
zelfbewustzijn, keuzes maken, carrièrevragen, werk-privébalans, doelen stellen, grenzen stellen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling
Coachingsvormen
skype / facetime, face-to-face, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden
Taal
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Ik ben gek op mensen, avonturen en nieuwe ideeën, en maakt de wereld graag een beetje mooier. Als coach, organisatiestrateeg, geluksexpert en ondernemer is het mijn doel mensen en organisaties in hun kracht te zetten. Ik heb een bedrijfskundige/ innovatie achtergrond en ben daarnaast gespecialiseerd in positieve psychologie.

Lees verder

Ervaring

  • Positive Psychology Coach (ICF)

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?