Waar ben je naar op zoek?

Schouten & Nelissen - Coaching
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
0418 688 633

Wij zijn de Sterkmakers

Alissa

Locatie Noord-Holland
Nothing can dim the light that shines from within

Alissa

Locatie Noord-Holland
Nothing can dim the light that shines from within

Disciplines
lifestyle coaching, managementcoaching, loopbaancoaching, personal coaching
Tags
zelfbewustzijn, keuzes maken, carrièrevragen, werk-privébalans, doelen stellen, grenzen stellen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling
Coachingsvormen
skype / facetime, face-to-face, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden
Taal
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Persoonlijke groei en professionele ontwikkeling op hoog niveau
Ik help missie-gedreven ondernemers, organisaties en leiders in hun kracht te zetten en hun impact te vergroten. Ik help jou om positieve verandering te creëren in jouw leven. Dit doen we samen door huidige patronen te doorbreken, tot nieuwe inzichten te komen en vervolgens tot actie over te gaan. We onderzoeken wat jij écht wilt, wie jij écht bent en op welke manier jij graag impact wilt maken.

Ik help je graag om ruimte te maken voor jouw groei. We werken samen aan inzicht, overzicht en ‘opgang komen’. Op weg naar datgene wat jij zo graag wilt. In verbinding met jezelf en met ruimte voor je hoofd, je gevoel en je intuïtie. Of het nu zit in jouw persoonlijk leiderschap, in je loopbaan, work/lifebalance, wellbeing of een combinatie van deze dingen: je bent van harte welkom om hier samen naar te kijken. In de gesprekken met jou neem ik mijn openheid, empathie, nieuwsgierigheid en rust mee in de vragen die ik je stel.

Lees verder

Ervaring

Al ruim zeven jaar coach ik vanuit mijn eigen praktijk (young) professionals, ondernemers en startups. Ik heb internationaal erkende Amerikaanse coachingsopleiding gevolgd, gebaseerd op de positieve psychologie stroming. Mijn werkwijze in het coachen is met de nodige vraagstelling en verdieping en daarnaast met een zakelijke en praktische kijk en een gezonde dosis intuïtie en humor. Hierin vertaalt zich de vraag: “Hoe dan?”. Er is namelijk een methode, reden dan wel oplossing om je gewenste pad te kunnen vervolgen of te verleggen.  

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?