Alissa

Alissa

Locatie Noord-Holland, Utrecht

Nothing can dim the light that shines from within
Pakketten
coaching voor medewerkers, talentmeting met coaching
Lees over onze werkwijze en pakketkosten
Disciplines
lifestyle coaching, business coaching, loopbaan coaching
Tags
zelfbewustzijn, keuzes maken, carriere vragen, balans, doelen stellen, grenzen stellen, persoonlijke ontwikkeling, potentieel ontwikkeling
Coachingsvormen
skype / facetime, face-to-face, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden

Over deze coach

Ik ben gek op mensen, avonturen en nieuwe ideeën, en maakt de wereld graag een beetje mooier. Als coach, organisatiestrateeg, geluksexpert en ondernemer is het mijn doel mensen en organisaties in hun kracht te zetten. Ik heb een bedrijfskundige/ innovatie achtergrond en ben daarnaast gespecialiseerd in positieve psychologie.

Lees verder

Ervaring

  • Positive Psychology Coach (ICF)

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op deze coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eigen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarbij waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De S&N visie staat aan de basis van het Sterk Maken. De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”

Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit, in jou of in de organisatie of in de rest van je leven. In de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Succesvolle mensen weten waar ze het voor doen

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: Ze weten waar ze het voor doen. Dat is waar ze hun bed voor uit komen…

 

Heb je vragen over onze pakketten of ons aanbod?