Ingeborg

Ingeborg

Locatie Heel Nederland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant

Echte verandering komt tot stand als je denken, voelen en doen goed laat samen werken
Pakketten
coaching voor medewerkers, coaching voor management, coaching voor executives, talentmeting met coaching
Lees over onze werkwijze en pakketkosten
Disciplines
executive coaching, business coaching, lifestyle coaching, loopbaan coaching, persoonlijke effectiviteit coaching
Tags
rouw/verlies, relatie, familie issues, focus, zelfbewustzijn, mindfulness, carriere vragen, keuzes maken, persoonlijke uitstraling, leiding geven, zelfvertrouwen, grenzen stellen, versterking intuïtie, hooggevoeligheid, stressmanagement, juridisch
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden, weekend

Over deze coach

Ik ben Ingeborg Ertinger, geboren in 1976, dochter van een Nederlandse moeder en een Hongaarse vader. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak zie ik het leven als een ontdekkings- en ontwikkelingsreis. Door mijn verschillende werkervaringen bij Loyens & Loeff, Randstad en Heineken (respectievelijk als juriste, trainee, manager en coach) begrijp ik verschillende zakelijke omgevingen erg goed. Na het afronden van de 4-jarige opleiding Effectieve Intuïtie (Carolina Bont) en de Post-HBO Opleiding Coaching (EMCC EQA Practitioner geaccrediteerd) voelde het starten als full-time 1-op-1 coach in 2010 als thuis komen. Het is mijn kunst om samen met de mensen met wie ik werk het denken-voelen en doen goed te verbinden zodat er vanuit daar antwoorden komen op de gestelde coachingvragen. Mijn coachingspraktijk zit aan het Vondelpark in Amsterdam. Als het past bij de coachvraag en de coachee het fijn vindt dan maak ik graag gebruik van wandelcoachingen.
Snel tot de kern, fijngevoelig, intuïtief sterk en resultaatgericht zijn woorden die ik als coach vaak terugkrijg. 

Lees verder

Ervaring

  • WO (Rechten, Universiteit van Amsterdam)
  • 4-jarige Opleiding Effectieve Intuïtie (Carolina Bont)
  • Post-HBO Coaching (Alba) 
  • Familie Opstellingen (Jane Coerts)

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op deze coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eigen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarbij waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De S&N visie staat aan de basis van het Sterk Maken. De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”

Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit, in jou of in de organisatie of in de rest van je leven. In de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Succesvolle mensen weten waar ze het voor doen

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: Ze weten waar ze het voor doen. Dat is waar ze hun bed voor uit komen…

 

Heb je vragen over onze pakketten of ons aanbod?