Ingeborg

Ingeborg

Locatie Noord-Holland

Echte verandering komt tot stand als je denken, voelen en doen goed laat samen werken
Disciplines
executive coaching, managementcoaching, lifestyle coaching, loopbaancoaching, personal coaching
Tags
rouw/verlies, relatie, familie problemen, focus, zelfbewustzijn, mindfulness, carrièrevragen, keuzes maken, persoonlijke uitstraling, leiding geven, zelfvertrouwen, grenzen stellen, versterking intuïtie, hooggevoeligheid, stressmanagement, loslaten
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren
Taal
nederlands
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Ik ben Ingeborg Ertinger, geboren in 1976, dochter van een Nederlandse moeder en een Hongaarse vader. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak zie ik het leven als een ontdekkings- en ontwikkelingsreis. Door mijn verschillende werkervaringen bij Loyens & Loeff, Randstad en Heineken (respectievelijk als juriste, trainee, manager en coach) begrijp ik verschillende zakelijke omgevingen erg goed. Na het afronden van de 4-jarige opleiding Effectieve Intuïtie (Carolina Bont) en de Post-HBO Opleiding Coaching (EMCC EQA Practitioner geaccrediteerd) voelde het starten als full-time 1-op-1 coach in 2010 als thuis komen.

Het is mijn kunst om samen met de mensen met wie ik werk het denken-voelen en doen goed te verbinden zodat er vanuit daar antwoorden komen op de gestelde coachingvragen.

Mijn coachingspraktijk zit aan het Vondelpark in Amsterdam. Als het past bij de coachvraag en de coachee het fijn vindt dan maak ik graag gebruik van wandelcoachingen.

Snel tot de kern, fijngevoelig, intuïtief sterk en resultaatgericht zijn woorden die ik als coach vaak terugkrijg. 

Lees verder

Ervaring

  • WO (Rechten, Universiteit van Amsterdam)
  • 4-jarige Opleiding Effectieve Intuïtie (Carolina Bont)
  • Post-HBO Coaching (Alba) 
  • Familie Opstellingen (Jane Coerts)

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?