Waar ben je naar op zoek?

Schouten & Nelissen - Coaching
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
0418 688 633

Wij zijn de Sterkmakers

Nicolien

Locatie Noord-Holland, En virtueel
Jouw ambitie is mijn inspiratie

Nicolien

Locatie Noord-Holland, En virtueel
Jouw ambitie is mijn inspiratie

Disciplines
executive coaching, loopbaancoaching, personal coaching, managementcoaching
Tags
zelfbewustzijn, carrièrevragen, werk-privébalans, zelfsturing, leiding geven, zelfvertrouwen, persoonlijke presentatie, vitaliteit en stress, grenzen stellen, sparringpartner, doelen stellen, communiceren, loslaten, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, samenwerken, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit
kantooruren, avonden
Taal
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Nicolien Ulrici is een enthousiaste en betrokken coach en loopbaanadviseur. Door de rust die zij uitstraalt en haar interesse in mensen weet zij openheid en zelfreflectie bij de ander te bewerkstelligen. Ze observeert graag. Door haar rechtenstudie heeft zij haar analytische kracht verder ontwikkeld. Haar passie is het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en bij het maken van de juiste carrière keuze. Met warmte, humor en uitdaging weet ze mensen in beweging te krijgen. Ze verleidt je om dingen vanuit een andere hoek te bekijken. Nicolien is een betrokken mens, die je stimuleert om je doelen te stellen, verantwoordelijkheid te nemen, je grenzen te bewaken en in actie te komen en daarvan te genieten. Persoonlijk leiderschap is daarbij het sleutelwoord. Verbinding aangaan is haar grote drijfveer, de pragmaticus in haar stevent af op resultaat. Plezier in wat je doet staat voor haar centraal. Een grote dosis mensenkennis, gevormd door de ervaring als leidinggevende in combinatie met haar studie psychologie, maakt dat ze snel je kracht weet te benadrukken. Ze geeft richting vanuit een oprecht gevoel van vertrouwen.

Lees verder

Ervaring

 • Afgestudeerd Nederlands recht, aangevuld met een 2 jarige master psychologie. (o.a. Organisatiekunde; Stress- en timemanagement; Loopbaanbegeleiding; Communicatie; Opleiding tot trainer)
 • ACT (gecertificeerd) 
 • Opleiding tot vitaliteitscoach (Nip gecertificeerd)
 • Profile Dynamics (gecertificeerd) 
 • EMDR (gecertificeerd) 
 • RET (Nip)
 • Burn-out (Nip) 
 • Het dertigers dilemma (Nip)
 • Time-management (Schouten) 
 • Conflicthantering en mediation (UvA)
 • Sociale & cultuur psychologie(examen UvA) 
 • Gesprekstechnieken (examen UvA)
 • Psychopathologie (examen UvA) 
 • Training Mediation (NIP)
 • Cursus angststoornissen (AMC) 
 • Training Provocatief Coachen (IEP)
 • Opleiding Motiverende gespreksvoering 
 • Opleiding tot integrated coach (S&N gecertificeerd) 
 • Mindfulness (Nip)

Ervaringen van anderen

Dank je wel Nicolien! Je bent het grootste cadeau wat ik ooit in mijn leven heb mogen ervaren. Jij maakt echt het verschil voor mij. Dat voelt zo goed! Dank je wel daarvoor.
Coachee ()
Het traject met Nicolien heeft een krachtige impuls gegeven aan mijn loopbaanontwikkeling en ik heb op een (meer) ontspannen manier mijn doelen bereikt. Zij houdt je een heldere spiegel voor, zonder bedreigend of confronterend te zijn. Daarnaast geeft ze je praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt.
Manager bij bank ()
Vanuit diverse werkomgevingen heb ik met Nicolien samengewerkt waarbij zij mij heeft ondersteund en inzicht gegeven waardoor ik bepaalde keuzes heb gemaakt binnen mijn loopbaan. Maar ook heeft zij diverse teamleden succesvol begeleid! Nicolien is professioneel en stuurt gesprekken zo dat je tot een goed inzicht komt en hier ook mee aan de slag kunt. Daarnaast is zij een zeer prettige dame waar je fijn mee kunt werken. Ook als deelnemer binnen het womancareer traject heb ik veel opgestoken. Erg leerzaam om ook van andere vrouwen op hogere (leidinggevende) posities te horen wat zij op de werkvloer tegenkomen en hoe daarmee omgegaan wordt en wat je daarin kunt verbeteren.
Hoofd communicatie HEMA ()
Lees verder

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?