Renny

Renny

Locatie Groningen, Friesland, Drenthe, en virtueel

Just do it!
Disciplines
lifestyle coaching, stress- en vitaliteitscoaching, personal coaching, loopbaancoaching
Tags
rouw/verlies, werk-privébalans, levensvragen, scheiding, zelfvertrouwen, familie problemen, burn-out, focus, zelfbewustzijn, keuzes maken, assertiviteit, sparringpartner, doelen stellen, traumatische ervaring(en), vitaliteit en stress, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, bewust en effectief voelen & handelen, stressmanagement, hooggevoeligheid, versterking intuïtie
Coachingsvormen
face-to-face, e-mail, telefonisch
Flexibiliteit
kantooruren, avonden
Taal
nederlands
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding

Over deze coach

Mijn kracht is dat ik, samen met jou, in korte tijd een omgeving kan creëren waar jij je op je gemak voelt. Dit is de basis waar vanuit we aan de slag kunnen. We komen allemaal nou eenmaal hindernissen tegen waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Dit kan zijn op het gebied van werk, privé leven, rouw en verlies.

Mijn werkwijze is interactief, dynamisch en verrassend. Ik maak gebruik van verschillende werkvormen gebaseerd op Transactionele Analyse, Familie opstellingen, mindfulness, lichaamswerk en creatieve benaderingen. We werken vanuit het het 'hier en nu' maar kijken ook naar je achtergrond, het karakter dat je hebt ontwikkeld, je kracht en je valkuilen. Hoe functioneer je in je huidige leefsituatie, op je werk, met vrienden? Wat zou je anders willen? We gaan op zoek naar antwoorden op je vragen. Waarom doe ik zoals ik doe? Hoe ziet mijn leven er uit als ik andere keuzes maak? Je krijgt inzicht in je eigen handelen waardoor je lef ontwikkelt om in het dagelijks leven anders met situaties om te gaan.

Lees verder

Ervaring

  • Coachopleiding (Weisfelt & Partners)
  • Rouwtherapeut (land van Rouw)
  • Praktijk Ondersteuner Huisarts GGZ (Hanzehogeschool)
  • familieopstellingen (Hellinger Instituut)
  • Transactionele Analyse TA (Weisfelt & Partners)
  • Regelmatig volg ik nascholingen en trainingen om mijn vakkennis bij te houden en te verdiepen.

Een coach van Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

Heb je vragen over onze disciplines of ons aanbod?